Η Rihanna στο εξώφυλλο της VOGUE και πώς θα διαβάσεις το τεύχος δωρεάν

Μια κίνηση του περιοδικού λόγω της πανδημίας

Η Βρετανική Vogue αφιερώνει αυτό το ιδιαίτερο τεύχος στη Rihanna με μια iconic φωτογράφιση για το εξώφυλλο και όχι άδικα, αφού η τραγουδίστρια και entrepreneur είναι μια απόλυτα επιτυχημένη γυναίκα.

Ωστόσο, το τεύχος Μαΐου 2020 δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και το covergirl εν μέσω πανδημίας έχει ήδη προσφέρει αρκετά στον κόσμο. Ο Edward Enninful, Fashion Director της Vogue Αγγλίας γράφει χαρακτηριστικά πως αν και εκείνος είναι κλεισμένος στο διαμέρισμα του στο Λονδίνο και ο ιός έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, η αγαπημένη του RiRi είναι η ελπίδα φωτός που πολλοί θα έπρεπε να πειραματιστούν.

Καθώς η πανδημία σάρωσε την υδρόγειο, το Ίδρυμα Clara Lionel – η μη κερδοσκοπική οργάνωση που ίδρυσε η Rihanna – δεσμεύτηκε να κάνει δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για θύματα σε όλο τον κόσμο. 

Το εξώφυλλο και η φωτογράφιση έγινε μέσα από τον φακό του Steve Klein σε ένα British Buffalo style, κίνημα που αναδείχθηκε πολύ την εποχή του 1980 μέσω της μόδας και της μουσικής. H Rebel Rihanna ξαναγράφει τους κανόνες, όπως λέει χαρακτηριστικά και το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ κάνει ίσως μια από τις πιο iconic φωτογραφίσεις στην καριέρα της.

Η Βρετανική Vogue και το τεύχος του Μαΐου θα είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά και δωρεάν. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου και μπορείς να κάνεις sign up στο newsletter για να λάβεις οδηγίες για το πως να το κατεβάσεις, εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed