5 πράγματα που δεν γνώριζες για τη Rihanna

Εξηγεί γιατί διαλέγει αποκλειστικά ηλικιωμένες Ρωσίδες για την αποτρίχωση του μπικίνι της

Η σταρ στο εξώφυλλο του τεύχους Μαίου της Βρετανικής Vogue συνεχίζει να αποτελεί έκπλξηξη με τα 5 παρακάτω facts για την Rihanna που σίγουρα θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η οδός με το όνομα της, οι περίεργες συνήθειες της αλλά και πολλά ακόμα πράγματα που μπορείς να μάθεις για την RiRi σε 5 απολαυστικά facts από εκείνη… για εκείνη!

  1. Στα Bardados από όπου και κατάγεται υπάρχει οδός με το δικό της όνομα. Η Rihanna Drive είναι μια από τις πιο διάσημες οδούς του νησιού.
  2. Έχει στρατιωτικό background όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται! Τα εφηβικά της χρόνια ήταν κάτι σαν τοπικός αστυνομικός για την σχολική κοινότητα και όχι μόνο.
  3. Τα πόδια της ήταν κάποτε ασφαλισμένα έναντι των 1.000.000 δολαρίων. Πίσω στο 2007 η Gilette είχε την Rihanna σαν το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας της και γι’αυτό ασφάλισε και τα πόδια της τραγουδίστριας ώστε να είναι σίγουροι πως τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.
  4. Ήταν η Beauty Queen του σχολείου της και αυτό είναι η απόδειξη για το πόσο πάθος έχει στην δουλειά της ως FENTY girl. Ήταν αρκετά αγαπητή από τους συμμαθητές της και σε ηλικία μόλις 15 ετών ανέβηκε στην σχολική σκηνή και τραγούδησε το “Hero” της Mariah Carey.
  5. Έχει θέμα με τις αισθητικούς της και θέτει πολύ συγκεκριμένα κριτήρια ακόμα και για την αποτρίχωση το μπικίνι. Η Rihanna ζητάει μόνο ηλικιωμένες Ρωσίδες αισθητικούς όχι μόνο για τις αποτελεσματικές μεθόδους τους αλλά και γιατί είναι πολύ δύσκολο να την αναγνωρίσουν.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed