Πώς καθαρίζω το make-up από τα ρούχα: Tips

Η Kim Kardashian έχει τη λύση!

Είναι ένα από τα beauty icons της εποχής. Δημιουργεί παγκόσμιες τάσεις στο make-up, στις τεχνικές, ακόμα και στα χρώματα. H Kim Kardashian, λοιπόν, δε θα μπορούσε παρά να ξέρει και όσα «συμβαίνουν» γύρω από το make-up όπως είναι οι λεκέδες πάνω σε ρούχα!

Διάβασε το tip της Kim Kardashian για να καθαρίζει το foundation από τα ρούχα της:

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το είναι εντελώς έτοιμη και να συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν λεκέδες από foundation στα ρούχα σου. Προκειμένου να απαλλαχτείς από αυτούς, χρησιμοποίησε λίγο αφρό ξυρίσματος. Εφάρμοσέ τον στα σημεία και έπειτα ρίξε λίγο νερό. Αν δεν φύγει, τότε μπορείς να ανακατέψεις λίγο αφρό με οινόπνευμα. Θα δεις ότι θα εξαφανιστεί».

«Έχω ακούσει, επίσης, ότι πολύ καλή δουλειά κάνει και ένα καλσόν, αν το τρίψεις επάνω στον λεκέ, όπως επίσης και ένα καθαρό σφουγγάρι ή ένα καθαρό beauty blender. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω».

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.