Ζώδια Πέμπτης από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Πιο ισορροπημένη η σημερινή μέρα. Έχουμε μια πιο σταθερή όψη, ένα τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη και Κρόνο. Ένα τρίγωνο που βοηθά σε πειθαρχία και επιμονή.

Κριός: Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης, αφορά τα οικονομικά αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό μεταφράζεται και στο πώς ζητάς τα ανάλογα οφέλη, πιστεύοντας στον εαυτό σας. Συζητήστε τώρα οικονομικά.

Ταύρος: Η όψη της ημέρας είναι θετική για σας. Ό,τι αφορά επαγγελματικά θέματα και ιδέες ευνοούνται τώρα.

Δίδυμος: Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας και υπάρχει μια συναισθηματική αναμόχλευση. Η όψη σήμερα βοηθά να σταθεροποιήσετε θέματα, κυρίως οικονομικής φύσης.

Καρκίνος: Σημερινή μέρα πιο ουδέτερη και άνετη για σας. Ευνοούνται θέματα προβολής της δουλειάς σας, των ικανοτήτων σας. Για τους γονείς, έρχονται επιτυχίες των παιδιών σας που θα σας δώσουν χαρά.

Λέων: Είναι ο Άρης στα θέματα καριέρας και επαγγελματικών και ο Κρόνος στον τομέα της καθημερινότητας. Άρα είναι από τις μέρες που μπορείτε να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Μικροδιορθώσεις σήμερα θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

Παρθένος: Σημερινή μέρα πιο ευνοϊκή για σας. Μπορείτε εύκολα να κάνετε συζητήσεις σήμερα. Μπορεί να έχετε βοήθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας. Είναι καλή μέρα και για να οργανώσετε ταξίδια.

Ζυγός: Με την όψη Άρη Κρόνου πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Έρχονται αποτελέσματα τώρα σε επαγγελματικά και οικονομικά. Εκμεταλλευτείτε πόρους τώρα για να αποκτήσετε περισσότερο εισόδημα. Θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακινήτων τώρα λύνονται πιο εύκολα.

Σκορπιός: Έρχονται θετικές εξελίξεις σε κάθε είδους σχέση. Νέες προτάσεις θα πάνε καλά. Λύσεις σε νομικά ζητήματα προκύπτουν τώρα. Θέματα σπουδών ευνοούνται.

Τοξότης: Ό,τι έχει να κάνει με ιδέες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τώρα, ευνοείται. Πρακτικά θέματα καθημερινότητας, δουλειά και υγεία, ευνοούνται επίσης. Μπορείτε τώρα να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα δουλειάς.

Αιγόκερως: Είναι μια καλή όψη αυτή. Συζητήσεις δουλειάς ευνοούνται. Βοήθεια από φίλους έρχεται. Ο Άρης είναι σε ένα κομμάτι που σχετίζεται με τα προσωπικά σας, τις ερωτικές σχέσεις κι έτσι μπορεί να έχετε λύση σε κάτι.

Υδροχόος: Θα μπορούσαν τώρα να έρθουν νέα δεδομένα στα επαγγελματικά. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση έρχεται. Βοηθητική η όψη σε θέματα υγείας και σπιτιού.

Ιχθείς: Αυτή η όψη σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες. Καλές μέρες για σημαντικές επαφές.