Νίκος Ψαρράς: Εντυπωσιάζει σε fashion ρόλο που δεν φαντάζεσαι

Δεν το περιμέναμε από εκείνον και ήταν μια (πολύ) ευχάριστη έκπληξη

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει αποδείξει το ταλέντο του και τις υποκριτικές του ικανότητες. Με συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ο «αθόρυβος» ηθοποιός, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του σε συνέντευξη του, δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επαγγελματικές του επιλογές.

Πατέρας, σύζυγος και επιτυχημένος ηθοποιός, ο Νίκος Ψαρράς στα 46 του χρόνια αναλαμβάνει έναν ανατρεπτικό ρόλο και πρωταγωνιστεί στο – πρώτο για τα ελληνικά δεδομένα της εγχώριας σκηνής μόδας- fashion film του brand Dante με τίτλο «Αnamnesis», με συμπρωταγωνιστή του το επιτυχημένο μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλο.

Δες το Fashion Film “Anamnesis”:

Η παράλληλη δράση των πρωταγωνιστών μας μεταφέρει στο ίδιο σκηνικό, σε διαφορετικές στιγμές μέσα στον χρόνο, υπογραμμίζοντας στον θεατή το πόσο μικρός αισθάνεται κανείς όταν ανακαλύπτει το παρελθόν του.

H συμμετοχή του Νίκου Ψαρρά ήταν μια πηγαία απόφαση, μια πρόκληση για τον ίδιο, την οποία και υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο σχεδιαστής του brand Αντώνης Παπασταύρου αναφέρει: «Η συλλογή “Anamnesis” και το concept του fashion film υπήρχαν στο μυαλό μου πριν τη γνωριμία μας με τον Νίκο. Όταν γνωριστήκαμε ήξερα ότι θα είναι αυτός, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον έναν από τους δύο ρόλους».

Website

Instagram

Facebook