Νίκος Ψαρράς: Εντυπωσιάζει σε fashion ρόλο που δεν φαντάζεσαι

Δεν το περιμέναμε από εκείνον και ήταν μια (πολύ) ευχάριστη έκπληξη

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει αποδείξει το ταλέντο του και τις υποκριτικές του ικανότητες. Με συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ο «αθόρυβος» ηθοποιός, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του σε συνέντευξη του, δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επαγγελματικές του επιλογές.

Πατέρας, σύζυγος και επιτυχημένος ηθοποιός, ο Νίκος Ψαρράς στα 46 του χρόνια αναλαμβάνει έναν ανατρεπτικό ρόλο και πρωταγωνιστεί στο – πρώτο για τα ελληνικά δεδομένα της εγχώριας σκηνής μόδας- fashion film του brand Dante με τίτλο «Αnamnesis», με συμπρωταγωνιστή του το επιτυχημένο μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλο.

Δες το Fashion Film “Anamnesis”:

Η παράλληλη δράση των πρωταγωνιστών μας μεταφέρει στο ίδιο σκηνικό, σε διαφορετικές στιγμές μέσα στον χρόνο, υπογραμμίζοντας στον θεατή το πόσο μικρός αισθάνεται κανείς όταν ανακαλύπτει το παρελθόν του.

H συμμετοχή του Νίκου Ψαρρά ήταν μια πηγαία απόφαση, μια πρόκληση για τον ίδιο, την οποία και υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο σχεδιαστής του brand Αντώνης Παπασταύρου αναφέρει: «Η συλλογή “Anamnesis” και το concept του fashion film υπήρχαν στο μυαλό μου πριν τη γνωριμία μας με τον Νίκο. Όταν γνωριστήκαμε ήξερα ότι θα είναι αυτός, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον έναν από τους δύο ρόλους».

Website

Instagram

Facebook 

 YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.