Ξέρεις πόσα ρούχα αλλάζει η βασίλισσα Ελισάβετ την ημέρα των Χριστουγέννων;

Εντυπωσιακός αριθμός!

Μπορεί, φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται απομονωμένη με τον πρίγκιπα Φίλιππο για την προστασία και των δυο τους από τον κορωνοϊό, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ξανά έτσι καθώς η μονάρχης είχε κατά κανόνα μια σειρά υποχρεώσεων την περίοδο των γιορτών.

Αυτό λοιπόν φαντάζεσαι πως θέλει και τις ανάλογες εμφανίσεις για την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία αλλάζει ένα μεγάλο αριθμό συνόλων και κουστουμιών για τις εμφανίσεις σε όλη την Βρετανία την περίοδο των Χριστουγέννων και πόσο μάλλον ανήμερα.

Σύμφωνα με την Angela Kelly, την πιστή βοηθό της Ελισάβετ, η βασίλισσα έχει πολλές υποχρεώσεις την ημέρα των Χριστουγέννων στο Λονδίνο, με πολλούς καλεσμένους κι αυτός είναι ο λόγος που αλλάζει πολλά σύνολα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως λέει η Kelly στο βιβλίο της, The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe:«Η βασίλισσα αλλάζει πολλά σύνολα κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι μέχρι και πέντε ή επτά. Η επιλογή των συγκεκριμένων outfits απαιτεί πραγματικά πολύ χρόνο γαιυτό και βγάζω τα σχέδια των βραδινών φορεμάτων για να τα δει η βασίλισσα και να επιλέξει τι θα της άρεσε να φορέσει εκείνο το βράδυ. Μερικές φορές χρειάζεται να διαλέξει και ένα φόρεμα για το cocktail party».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed