Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποσύρεται επ’αόριστον

Το παλάτι κλείνει για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια

Σύμφωνα με δημοσίευμα των The Sunday Times, η βασίλισσα Ελισάβετ θα απέχει από τα δημόσια καθήκοντά της για τους επόμενους μήνες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού

Η 94χρονη μονάρχης θα παραμείνει στο παλάτι του Windsor επ ‘αόριστον, ενώ το παλάτι του Buckingham θα παραμείνει κλειστό για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί επ’ αόριστον, όπως το Trooping of the Colour, και η ετήσια παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας, η οποία θα γινόταν στις 13 Ιουνίου.

Μπορεί η βασίλισσα να κλείνεται στο παλάτι και ο λαός δεν πρόκειται να τη δει σύντομα σε δημόσιους χώρους, εκείνη συνεχίζει όμως να τον στηρίζει και να τον εμψυχώνει μέσω διαγγελμάτων. «Μπορεί οι δρόμοι μας να είναι άδειοι αλλά είναι γεμάτοι με την αγάπη και τη φροντίδα που έχουμε ο ένας για τον άλλον”, “Και όταν κοιτάζω τη χώρα μας σήμερα και βλέπω τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για να προστατέψουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, λέω με υπερηφάνεια ότι είμαστε ακόμα ένα έθνος που οι θαρραλέοι στρατιώτες, οι ναυτικοί και οι αεροπόροι θα αναγνώριζαν και θα θαύμαζαν» είπε πρόσφατα με αφορμή την 75η επέτειο για την Ημέρα της Ευρώπης.

 

 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed