Η καλοκαιρινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη

Έμπνευση, χρώματα και φως ως πνευματική έκφραση

Η νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη θα σε κάνει να ερωτευτείς τον καλοκαιρινό εαυτό σου με τα πιο εντυπωσιακά αέρινα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα ενώ τα χρώματα θα σε ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη.

Η ποιητική φαντασία του Μεξικανού αρχιτέκτονα Luis Barragàn αποτέλεσε την βασική πηγή έμπνευσης του Στέλιου Κουδουνάρη για τη νέα του συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020. Μινιμαλιστικά ρούχα με συναισθηματικό σχεδιασμό και σκοπό να δημιουργούν γαλήνη, ενώ ταυτόχρονα υπηρετούν την παντοτινή αναζήτηση για ομορφιά και μαγεία.

Με μια φορμαλιστική προσέγγιση, το φως μέσα από τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη παίζει καθοριστικό ρόλο όπου άλλοτε οδηγεί στην ξεκούραση και άλλοτε στην έκσταση. Όπως ακριβώς και στην αρχιτεκτονική του Luis Barragan, όπου το χρώμα χρησιμοποιείται σαν οπτικό ερωτικό παιχνίδι αισθήσεων, ενώ το φως ως πνευματική έκφραση και η φύση σαν θεμέλιο πλούτου, στη συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη, το χρώμα συνομιλεί σιωπηλά με το περιβάλλον που βρίσκεται και κρατά συντροφιά στις μεταπτώσεις της ψυχής.

Τα υλικά που αποτελούν και τις βασικές υφές της συλλογής είναι είτε φυσικά, όπως μετάξι, βαμβάκι και βισκόζη είτε τεχνητά όπως τεχνητό δέρμα φιδιού και κροκοδείλου, ενώ ακόμα και οι γυαλιστερές, σχεδόν υγρές μουσελίνες δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας και γαλήνης.

TIP: Αξίζει να γνωρίζεις πως οι συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από μικρά συνεργεία παραγωγής και εξαιρετικούς τεχνίτες που εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντάει την εμπειρία και τις τεχνικές επαγγελματιών με σεβασμό προς τις σχεδιαστικές αξίες του οίκου.

Στο ατελιέ του σχεδιαστή εφαρμόζονται καθημερινά απλές αλλά και πιο σύνθετες τακτικές για μηδενική παραγωγή απορριμάτων, μειωμένη χρήση ενέργειας και επαναχρησιμοποίηση χαρτιού, υφασμάτων και πλαστικού όπου είναι δυνατό αλλά και ανακύκλωσης ως χρέος μας για παραγωγή ηθικής μόδας και σεβασμού προς τον πλανήτη μας.

Τη νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη θα την βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και στο www.stelioskoudounaris.com όπου θα βρεις και παλαιότερες collection σε προσφορά!

Διάβασε πριν από όλους τις ειδήσεις του YourTipster στο Google News

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed