Ησαΐας Ματιάμπα: Όλες οι λεπτομέρειες της tailor made εμφάνισης για το γάμο του

Τι φόρεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής;

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που καταφέρνει τόσα χρόνια να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας, πρόσφατα ενώθηκε και με θρησκευτικό γάμο στην Κύπρο με την αγαπημένη του Βασιλική Καλλιανιώτη. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του σχετικά με τον πολιτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του χρόνου, ο θρησκευτικός γάμος ήταν στα πλάνα τους.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπως ήταν αναμενόμενο για όσους τον ξέρουν καλύτερα, αποφάσισε να μην επιλέξει για τον γάμο του το παραδοσιακό γαμπριάτικο κουστούμι, αλλά να διαφοροποιηθεί φορώντας την tailor made δημιουργία του αγαπημένου του brand Dante, που επιμελείται το τελευταίο 6μηνο τις εμφανίσεις του.

Σε συνεργασία με τον Αντώνη Παπασταύρου, co-founder του brand Dante και fashion designer, σχεδίασαν ένα κουστούμι από λινό–μετάξι και βαμβάκι σε γκρι χρώμα, και το πουκάμισο στο χρώμα του πράσινου, παντρεύοντας τις κλασικές γραμμές του Dante (πιέτες & layers) με παραδοσιακά ανατολίτικα στοιχεία.

Δες το video από την πρόβα:

 

Ο σχεδιαστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία με τον Ησαΐα ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι 45 ημερών για να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο. Ο Ησαΐας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση που του κάναμε. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ήταν πραγματικά πολύτιμη για το τελικό αποτέλεσμα».

Την παράσταση παρόλα αυτά, έκλεψε ο μικρός Ηρακλής, o οποίος εμφανίστηκε με αντίστοιχη δημιουργία Dante όπως του μπαμπά του!

Photo & Video credits: Σπύρος Χαμάλης 

 
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, του κινούν την περιέργεια ή τον εκνευρίζουν. Τα τελευταία είναι συνήθως περισσότερα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.