Ο Zac Efron απάντησε για το αν είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο The Ellen Show και απάντησε σχετικά με το αν θέλει να γίνει πατέρας

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Firestarter, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 13 Μαΐου, έχει ο ηθοποιός Zac Efron, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις ταινίες High School Musican της Disney. Για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένος στο The Ellen Show και μίλησε για το ρόλο του ως κινηματογραφικός μπαμπάς αλλά και αν θα ήθελε έναν τέτοιο ρόλο στην πραγματική του ζωή.

“Δεν το σκέφτηκα τόσο πολύ”, είπε ο Efron σχετικά με το να υποδυθεί έναν πατέρα. “Και μετά, όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας, είχα μια καραντίνα δύο εβδομάδων… και όταν βγήκα από την καραντίνα, ξεκινήσαμε τα γυρίσματα εκείνη τη Δευτέρα, οπότε ήταν μια πολύ γρήγορη εισαγωγή στην ταινία, και ξαφνικά, είχα αυτήν την κόρη μπροστά μου” είπε αναφορικά με την Ryan Kiera Armstrong, που υποδύεται το κινηματογραφικό παιδί του. “Είχαμε μια πολύ βαριά σκηνή μπαμπά-κόρης αμέσως μετά, και συνειδητοποίησα ότι ήμουν πολύ ανεπαρκώς προετοιμασμένος για αυτό το κομμάτι. Δεν ήξερα τι έκανα.”

Ωστόσο, μετά από δύο ημέρες οι δυο τους δέθηκαν πολύ και κάπου εκεί η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε των ηθοποιό αν θα ήθελε να γίνει πατέρας και στην πραγματική του ζωή. “Νομίζω ότι ήταν μια υγιής δόση για να με αποτρέψει για όσο διάστημα χρειαστεί. Έχω λίγο… ολοένα και περισσότερα να κάνω, μάλλον. Δεν ξέρω. Όχι ακόμα” απάντησε ο δημοφιλής ηθοποιός τονίζοντας όμως πως τρέφει πολύ σεβασμό προς όσους αποφασίζουν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι. Η Degeneres πρόσθεσε μάλιστα οτι αυτός είναι ένας σωστός τρόπος για να αποφασίσει κανείς, γιατί πρώτα πρέπει να σκέφτεται τις συνθήκες που βρίσκεται και μετά να πράττει. Έπειτα ο Efron δε δίστασε να πει «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ» προς τη μαμά του που βρισκόταν στο κοινό.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed