Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Είναι τρομερό που κάποιος σε βλέπει στην τηλεόραση και σε βρίζει τόσο χυδαία»

«Δεν προσπαθώ να προμοτάρω την παχυσαρκία, όπως με έχουν κατηγορήσει. Δεν θέλω όμως να μιλάω με ανθρώπους που μου κάνουν body shaming για το βάρος μου»

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και μίλησε για την αποδοχή του σώματός της, τις μέρες που δεν αισθάνεται πλήρως εντάξει με αυτό αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Αρχικά, η συμμετέχουσα του “Just the 2 of Us” την οποία γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο “Big Brother” δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της. «Υπάρχουν μέρες που θα πω “σήμερα νιώθω χοντρή” με την έννοια ότι με νιώθω βαριά. Δεν είναι κακό, όμως, υπάρχουν και μέρες που αισθάνομαι αδύνατη, και ας είμαι στα συγκεκριμένα κιλά. Γενικά είμαι άνθρωπος που έχει και τις μαύρες του, αλλά ποτέ δεν έχουν να κάνουν με τα κιλά μου, με στενοχωρούν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα».

Αναφορικά για τα υποτιμητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, η Γεροκωνσταντή τόνισε πως «Νιώθω αδικημένη για τα απαξιωτικά σχόλια που έχω δεχθεί κατά καιρούς. Είναι τρομερό που κάποιος σε βλέπει στην τηλεόραση και σε βρίζει τόσο χυδαία. Το θεωρώ εξίσου παράλογο με το να βρίζεις έναν “κακό” χαρακτήρα μιας σειράς». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια όσο βρισκόταν στο Big Brother για τα όσα έπραξε, αν και αυτό ζητούσε το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα είπε πως: «Θυμάμαι πως όταν ήμουν στο Big Brother έγραφαν, “γιατί βγάζεις το μαγιό σου στην πισίνα”. Υποτίθεται πως έπρεπε να προβάλουμε στον αέρα αυτό που ήμασταν στην πραγματικότητα. Έτσι είμαι εγώ, κάνω συστηματικά γυμνισμό. Και τελικά παρουσιάστηκα σαν μια χοντρή που κυκλοφορούσε με το βρακί στο χέρι και ήθελε μόνο να τρώει. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Δέχομαι τη γνώμη κάποιου, αρκεί να έχω ζητήσει την άποψη του».

Θέλοντας να εξηγήσει εκτενέστερα τα όσα δήλωσε, η συμμετέχουσα του “Just the 2 of Us” διευκρίνισε όι δεν έχει σκοπό να προωθήσει την παχυσαρκία αλλά δε θέλει και να συνομιλεί με ανθρώπους που την ενοχοποιούν για το βάρος της. «Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το τι πιστεύει και τι όχι. Δεν προσπαθώ να προμοτάρω την παχυσαρκία, όπως με έχουν κατηγορήσει. Δεν θέλω όμως να μιλάω με ανθρώπους που μου κάνουν body shaming για το βάρος μου. Είμαι υπέρμαχος του body positivity. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει λεύκη, για παράδειγμα, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να αισθάνεται άσχημα επειδή δεν έχει το δέρμα που έχω εγώ. Για αυτά τα ζητήματα παλεύω. Δεν έχω πει πως αυτό που είμαι εγώ είναι το σωστό. Είμαστε ομάδες ανθρώπων που αποτελούμε την κοινωνία μας και πρέπει να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed