Μπορεί οι δύο πρώτες σεζόν της μεγάλης επιτυχίας του Netflix, Bridgerton, να ακολούθησαν πιστά τα δύο πρώτα βιβλία στα οποία στηρίζεται το σίριαλ, αλλά όπως φάνηκε από την ανακοίνωση της συνδρομητικής πλατφόρμας, η επόμενη σεζόν θα μας οδηγήσει απευθείας στην ιστορία των Penelope και Colin.

«Αγαπητοί αναγνώστες… η κοινωνική σεζόν θα επικεντρωθεί σε έναν τρίτο γιο… όπως και σε μία τρίτη κόρη. Αυτή η συγγραφέας μπορεί να επιβεβαιώσει οτι η επόμενη σεζόν δε θα ακολουθήσει κανέναν άλλο από τη σχέση ανάμεσα στον κύριο Colin Bridgerton και στη δεσποινίδα Penelope Featherington» αναφέρει μεταξύ άλλων η Lady Whistledown.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση που βγήκε από τη μυστηριώδη Whistledown, η οποία αποκαλύπτει τα μυστικά όλων των οικογενειών της καλής κοινωνίας, αναμένουμε να δούμε αν ο έρωτας της Penelope για τον Colin θα βρει ανταπόκριση.

Όπως αποκαλύπτει ο νέος showrunner του Bridgerton, Jess Brownell, το σκεπτικό για την τρίτη σεζόν στηρίζεται στο ότι ήδη έχουν παρουσιαστεί κάποια δείγματα στη σχέση της Penelope για τον Colin. «Πραγματικά νιώθω ότι είναι η ώρα του Colin και της Penelope. Επειδή παρακολουθούμε και τους δύο αυτούς ηθοποιούς στις οθόνες μας από την πρώτη σεζόν, έχουμε ήδη επενδύσει λίγο σε αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι ως άνθρωποι», λέει ο ίδιος στο Variety. «Νιώθω ότι, ειδικά την τελευταία σεζόν, υπάρχουν αυτές οι στιγμές έντασης μεταξύ τους, όπου είναι σαν, ο Colin να φτάνει στη γραμμή σχεδόν συνειδητοποιώντας ότι η Penelope τρέφει αισθήματα γι’ αυτόν, αλλά δεν τα καταφέρνει…Πραγματικά ένιωσα σαν την τέλεια στιγμή για να το αναδείξω».

Οι θαυμαστές της σειράς ξέρουν ότι η Penelope αγαπά τον Colin εδώ και χρόνια, αλλά το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν την έδειξε να τον κρυφακούει και να λέει ότι δεν θα την παντρευόταν ποτέ.

 

 

«Η 3η σεζόν θα αποκαλύψει πώς (ή αν…) η Penelope και ο Colin γίνονται από φίλοι σε εραστές!» τουίταρε το Netflix. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι η ιστορία από το τρίτο βιβλίο, που ακολουθεί την ερωτική ζωή του Benedict Bridgerton (Luke Thompson), να μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η είδηση φάνηκε να διχάζει τους θαυμαστές της σειράς, με πολλούς να ενθουσιάζονται για την εστίαση στους Penelope και Colin και άλλους που θέλουν ο Benedict να βρεθεί στο επίκεντρο.

Την περασμένη εβδομάδα, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει την ηθοποιό που κατείχε τον ρόλο της Francesca, της τρίτης μεγαλύτερης κόρης των Bridgerton. Αυτό συμβαίνει γιατί η Ruby Stokes θα πρωταγωνιστήσει σε μία άλλη σειρά του Netflix. Η τρίτη σεζόν του Bridgerton θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου