Θοδωρής Μαραντίνης: «Τα παιδιά είπαν ότι θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες τη μαμά και ίσες μέρες τον μπαμπά»

«Εξαρχής δεν ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε το διαζύγιο στη ζωή του αλλά και πως το αντιμετώπισαν τα παιδιά του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε αρχικά πως ακόμα και κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, και οι δύο ήταν παρόντες για τα παιδιά τους, παρά τα περίεργα ωράρια των εργασιών του. «Εξαρχής δεν ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο. Ήμασταν δυο άνθρωποι που δούλευαν πολύ και είχαν ωράρια περίεργα και υπήρχαν φορές που θα είχα εγώ τα παιδιά όλη τη μέρα ή και δύο μέρες. Αντίστοιχα, όταν έφευγα και η μαμά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μαραντίνης προσέθεσε ότι «Αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Θέλει αρχικά διάθεση, γιατί όταν έρχονται τα παιδιά είναι δύσκολη η συνεννόηση. Είναι μεγάλη η αλλαγή». Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η παρουσιάστρια θέλησαν να ενημερώσουν τα δύο τους παιδιά για το χωρισμό τους και οι γιοι τους, επεσήμαναν ότι θέλουν να μοιράζονται ίσο χρόνο με τους γονείς τους: «Τα παιδιά είπαν ότι θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες τη μαμά και ίσες μέρες τον  μπαμπά. Από μόνο του αυτό σου δείχνει ότι κάτι έχεις κάνει και θα ήταν τρομερά εγωιστικό και λάθος, αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε όλο αυτό».

Τέλος, ο frontman των Onirama είπε ότι «Και οι δύο γονείς τους βρίσκονται σε μία προσωρινή δημοσιότητα, όπως τη λέω εγώ και πολλές φορές μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί μας, αλλά αυτό είναι κάτι που από πολύ νωρίς το είπαμε στα παιδιά και τους μιλήσαμε για αυτό».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed