Η ερώτηση της Σίας Κοσιώνη που διέψευσε η Anna Wintour: «Κάνετε λάθος»

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων

Η «ιέρεια» της παγκόσμιας μόδας, Anna Wintour, επισκέφθηκε την Ελλάδα, με αφορμή το συνέδριο της Vogue Greece “Change Makers” και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη.

Η Editor-in-Chief της αμερικάνικης Vogue μίλησε για τη στροφή της μόδας στη Βιωσιμότητα και ταυτόχρονα επισήμανε ότι ο χώρος της μόδας «αγκαλιάζει» τη διαφορετικότητα. Ακόμα, η Anna Wintour αναφέρθηκε στα κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μεταξύ των ερωτήσεων ήταν και μία που αφορούσε τη Melania Trump συγκριτικά με την Michelle Obama που έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue. Δες στο παρακάτω video την αντίδραση της Anna Wintour:

Η άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση της Σίας Κοσιώνη με την Anna Wintour θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ, στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στον Παύλο Τσίμα, στην εκπομπή «Αποτυπώματα».

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.