Σοφία Μουτίδου: Μιλά για την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της – «Κι εγώ είμαι επιζήσασα…»

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες»

Μια πολύ σπάνια αναφορά στον θάνατο του πρώην συζύγου και πατέρα της κόρης της έκανε η Σοφία Μουτίδου στο τελευταίο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Ο σύζυγος της ηθοποιού το 2015 έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι που τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε από τον συνέταιρό του στο υπόγειο του μαγαζιού που διατηρούσαν στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, η κόρη της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Δήμητρα ήταν μόλις έξι ετών.

Αφορμή για το βίντεο αυτό στάθηκε ο άνδρας στη Θεσσαλονίκη που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή. Στο βίντεό της, η Σοφία Μουτίδου αναφέρεται εκτενώς στα προβλήματα ψυχικής υγείας και τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει το περιβάλλον του εκάστοτε ατόμου.

Θέλοντας να ενισχύσει την άποψή της, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν μερικά χρόνια: «Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed