Κατερίνα Καινούργιου: «Με απογοήτευσε η Σοφία Μουτίδου με αυτές τις δηλώσεις»

«Δεν το περίμενα. Τον κόσμο τον απογοήτευσε πιο πολύ το ότι δεν ζήτησε συγγνώμη»

Θέση για το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου πήρε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Αρχικά η παρουσιάστρια σε έντονο τόνο αρνήθηκε να σχολιάσει το υπερασπιστικό τουίτ της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ καν με τη Λατινοπούλου. Δε με αφορά. Το ότι είναι υπέρ κάτι δείχνει. Από προσωπική επιλογή και πέρσι δεν ήθελα να τη σχολιάσω. Για μένα είναι απαράδεκτη» είπε. «Η Σοφία μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και δεν αλλάζει αυτό. Με απογοήτευσε με αυτές τις δηλώσεις και δεν το περίμενα. Θεωρώ όμως ότι τον κόσμο τον απογοήτευσε πιο πολύ το ότι δεν ζήτησε συγγνώμη. Γιατί αστοχίες και λάθη  μπορεί κατά καιρούς να κάνουμε πολλοί. Για μένα γενικότερα είναι λάθος όλο αυτό.

Ο καθένας -επειδή δεν μου αρέσει να κατηγοριοποιούμε κανέναν- μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του και την προσωπική του ζωή ό,τι θέλει, ό,τι γουστάρει, δεν θα το κρίνουμε αυτό. Δεν εννοούσα να πηγαίνει κάποιος με ανήλικους. Είναι ποινικά κολάσιμο να πας με ανήλικο» είπε.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed