Μπαράκ Ομπάμα: Πρώτος καλεσμένος της Μισέλ στο Spotify podcast

Ποιο θα είναι το θέμα συζήτησης;

Η Μισέλ Ομπάμα θα καλωσορίσει τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα, στην πρεμιέρα του Spotify podcast, στις 29 Ιουλίου.

Η σειρά των podcasts θα αφορά τις σχέσεις που διαμορφώνουν τους ανθρώπους, από την οικογένεια και τους φίλους έως τους μέντορες αλλά και τη σχέση με τον εαυτό τους.

Λίγο πριν την podcast πρεμιέρα, η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο, όπου εξηγεί πώς προέκυψε η ιδέα για τα podcasts, μιλώντας με την οικογένεια και τους φίλους της για το πώς ήταν η ζωή της μετά από οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο. «Η κύρια αλήθεια της ιστορίας μου δεν είναι κάτι που έκανα ως Πρώτη Κυρία, αλλά οι δια βίου εμπειρίες που μοιράστηκα με τους ανθρώπους που αγαπούσα, τις συνομιλίες που με καθοδηγούν όποτε βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι».

«Σήμερα, θα ξεκινήσουμε συζητώντας μια από αυτές τις σχέσεις που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να γίνει κατανοητή. Αυτή είναι η σχέση μας με τις κοινότητές μας και τη χώρα μας. Μερικές φορές αυτή η σχέση μπορεί να είναι πηγή εκπλήρωσης ή νοήματος ή χαράς. Άλλες φορές μπορεί να προκαλέσει ερωτήσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τις απαντήσεις. Αυτό για το οποίο μιλάμε είναι για τη θέση μας σε αυτόν τον κόσμο. Πώς νιώθουμε γι’ αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε με τη δύναμη που έχουμε».

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed