Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή της, την ερώτηση που τη φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά και την πεθερά της. Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε τι κάνει, όταν δεν έχει καλή διάθεση.

Η ίδια είπε: «Αυτά τα περνώ μόνη μου, τελείως μόνη. Το πολύ πολύ να πάρω καμία κολλητή μου. Αλλά είναι σπάνια, άντε να μου κρατήσει μισή μέρα και μου φεύγει έτσι αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι».

Όσο για την ερώτηση που της προκαλεί αμηχανία, όταν τη δέχεται, απάντησε πως είναι σχετικά με το πότε θα κάνει παιδί: «Δεν απαντώ ξανά ποτέ σε ερώτηση σχετικά με το παιδί, γιατί δεν έκανα παιδί και πόσες προσπάθειες έκανα κι όλα αυτά. Ποτέ», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πεθερά της, η οποία όπως είπε, είναι πολύ υποστηρικτική μαζί της: «Είναι πάντα υποστηρικτική μαζί μου. Οι καλοί άνθρωποι νομίζω ότι κάποια στιγμή βρίσκονται στη ζωή. Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα “σύνδρομα κακιάς πεθεράς”, ποτέ δεν τα είχα. Υπάρχουν βέβαια οι μαμάδες με ιδιαίτερη αδυναμία στους γιους τους που τους κακομαθαίνουν και όταν έρχονται σε εμάς, οφείλουμε να είμαστε αντάξιες των προτύπων και του τρόπου που μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους. Εύχομαι αυτό να το αλλάξουν τα νέα κορίτσια. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα».

Δες στο παρακάτω απόσπασμα όσα είπε στην κάμερα του Πρωινού μας:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.