Ποια είναι η Κατρίνα Τσάνταλη;

Επιχειρηματική δραστηριότητα, φιλοζωική συνείδηση, προσωπική ζωή και διάσημες φίλες

Η Κατρίνα Τσάνταλη γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1986 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αποτελεί ένα από τα νέα και πετυχημένα συγγραφικά ταλέντα της χώρας μας.

Η συγγραφή ήταν κάτι που της άρεσε από μικρή όταν έτσι έβρισκε διέξοδο για να εκφράζει τα συναισθήματά της.

Φιλόζωη από κούνια, από το περιβάλλον της ποτέ δεν έλειπαν τα πολλά ζώα, γεγονός που την οδήγησε, ως ενήλικη, να έχει το δικό της μικρό καταφύγιο αδέσποτων. Η ίδια ασχολείται ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση, την ομώνυμη οινοποιία, όπου έχει αναλάβει τη διεύθυνση του τμήματος Μarketing & Επικοινωνίας.

Η αγάπη της για τα ζώα, τα παιδιά και το περιβάλλον την οδηγούν αβίαστα σε καθημερινές, πολυεπίπεδες πράξεις αγάπης και έμπρακτης προσφοράς.

Η ίδια πέρα από την επιχειρηματική και συγγραφική δραστηριότητα έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Ανδρέα Βούλγαρη των Alcatrash αλλά και τις celebrity παρέες όπως Ντορέττα Παπαδημητρίου, Έλλη Κοκκίνου, Μαίρη Συνατσάκη, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Νίκο Μουτσινά και Ναταλία Γερμανού.

Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το Σοφάκι και ο Ντο», ένα απολαυστικό παραμύθι με ένα μικρό κοριτσάκι, το Σοφάκι, που μαθαίνει την αξία της αγάπης, της φροντίδας και της προσφοράς από τον Ντο, το Νεραϊδόσκυλο. Έναν χρόνο μετά, κυκλοφόρησε το δεύτερο παραμύθι της με τίτλο «Το Μικρό Αγόρι και τα 4 Αβγά», μέσα από το οποίο προσεγγίζει ευρηματικά την παιδική περιέργεια και φαντασία, μεταφέροντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: Πως όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε εξωτερικά οι άνθρωποι, στην πραγματικότητα είμαστε όλοι ίδιοι και άρα όλοι ίσοι. Βρες το νέο της βιβλίο εδώ.

Η Κατρίνα Τσάνταλη είναι Δίδυμος.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed