Η Jennifer Aniston αποκάλυψε οτι πάσχει από αϋπνία τα τελευταία 20 χρόνια

Τα σημαντικά προβλήματα υπνοβασίας και πώς τα αντιμετώπισε

Συνέντευξη στο People παραχώρησε η Jennifer Aniston, στην οποία αποκάλυψε ότι τις τελευταίες δεκαετίες αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με τον ύπνο της που τις προκαλούν δυσκολίες και στην καθημερινή ζωή της.

Μιλώντας για το ζήτημα της αϋπνίας η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε: «Νομίζω ότι άρχισε κάπου στα 30 μου ή ακόμα και νωρίτερα, αλλά δεν παρατηρείς τις παρενέργειες της απώλειας ύπνου όσο είσαι νεότερη γιατί νιώθεις τόσο άτρωτη. Άρχισε ως κάτι που απλώς θα αποδεχόμουν και μετά ξαφνικά συνειδητοποιείς τις επιπτώσεις της έλλειψης ύπνου και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά σου, τη δουλειά σου, τη λειτουργία του εγκεφάλου σου και τη φυσική σου κατάσταση. Και, μετά, όσο περισσότερο ανησυχείς για αυτό, τόσο πιο δύσκολο είναι να σε πάρει ο ύπνος».

Συνεχίζοντας τη συζήτηση για τα προβλήματα ύπνου της, η πρωταγωνίστρια των Friends και του The Morning Show δήλωσε ότι αντιμετώπισε και σημαντικό πρόβλημα με την υπνοβασία. «Έχω ξυπνήσει από συναγερμούς για το σπίτι που έχουν ενεργοποιηθεί γιατί εγώ τους έχω ενεργοποιήσει. Δεν πιστεύω ότι το κάνω πια. Συνέβαινε όταν είχα φοβερή έλλειψη ύπνου», είπε η Aniston επισημαίνοντας και την ανάγκη δράσης σε τέτοιες περιπτώσεις: «Έγινε κάτι με το οποίο πραγματικά δυσκολευόμουν. Ήταν το τελευταίο πράγμα στη λίστα, αλλά δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τους τρεις πυλώνες της υγείας -τη διατροφή, την άσκηση και τον ύπνο-, αν δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις γυμναστική και δεν μπορείς να φας ουσιαστικά σωστά, αν δεν έχεις κοιμηθεί καλά, γιατί το βιολογικό σου ρολόι δε λειτουργεί σωστά».

Σύμφωνα με τη δημοφιλή ηθοποιό η αντιμετώπιση στο πρόβλημά της ήρθε με την επίσκεψή της σε ειδικό. Η ιατρική βοήθεια που έλαβε είναι κάτι που συνιστά σε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και γι’ αυτό συμμετείχε σε μια νέα καμπάνια, “Seize the Night and Day”. Η συγκεκριμένη καμπάνια αφορά ανθρώπους που μπορούν να βρουν νέα και συμβουλές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ύπνου τους.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed