Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένη η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, που φέτος πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, “Maestro”, και μίλησε για ένα ατύχημα που της συνέβη πριν από αρκετά χρόνια στο θέατρο.

Η δημοφιλής ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε σε ένα κρίσιμο περιστατικό που συνέβη σε ένα διάλειμμα προβών της στο θέατρο, το οποίο της προκάλεσε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που φέρει μέχρι και σήμερα. «Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4 μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Συνέχισε μάλιστα την εξιστόρηση τονίζοντας τον διαρκή πόνο που αισθάνεται και το γεγονός ότι μια περίοδο της ζωής της δεν αισθανόταν τα πόδια της. Συγκεκριμένα, η Τριανταφυλλίδου δήλωσε πως «Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα. Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει».

Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης υπογράμμισε ότι η φυσικοθεραπεία της έχει γίνει απαραίτητη. «Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν ένα λεπτό» είπε χαρακτηριστικά.


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου