Ιταλικός οίκος μόδας μήνυσε την Κένταλ Τζένερ

Ζητά αποζημίωση ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων

Σοβαρά μπλεξίματα φαίνεται να αντιμετωπίζει με τη δικαιοσύνη η Kendall Jenner. Ο ιταλικός οίκος μόδας Liu Jo, μήνυσε το 25χρονο μοντέλο κατηγορώντας την ότι παραβίασε τους όρους συμβολαίου. Σύμφωνα με αυτό, θα έπρεπε να εμφανιστεί σε δύο φωτογραφίσεις μόδας

Στη μήνυση, που κατέθεσε η εταιρία το βράδυ της Τρίτης σε δικαστήριο του Manhattan, αναφέρεται πως η Kendall Jenner πήρε μέρος μονάχα στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες φωτογραφίσεις. Φέρεται να μην εμφανίστηκε ποτέ στη δεύτερη, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020, όμως καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Η Liu Jo επιδιώκει αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ όπως υποστηρίζει έχει ήδη πληρώσει το ποσό του 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην Jenner για υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed