Γιώργος Χρανιώτης: «Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου»

Μιλά για το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί: «Το πρώτο ψέμα που είπα ήταν ότι έπεσα από το ποδήλατο, για να δικαιολογήσω τα σημάδια στον αγκώνα μου»

Στην εκπομπή “Ποιος Είναι Πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης και μίλησε τόσο για τον ερχομό του παιδιού του όσο και για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει και πως το αντιμετωπίζει.

Αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη αγάπη που έχει στο παιδί του, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ένα παιδί είναι αρκετό για τον ίδιο. «Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Υπάρχει ένα ερωτηματικό, όταν έχεις ένα παιδί: να πάω για δεύτερο; Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Υπήρχε έλλειψη ετοιμότητας. Είναι το σοκ που από το εγώ πηγαίνουμε στο εμείς και το αισθάνεσαι στο πετσί σου» δήλωσε στη συνέντευξή του.

Επιπλέον μίλησε για την ψωρίαση, το αυτοάνοσο νόσημα που έχει, αναφέροντας ότι στην αρχή το έκρυβε βρίσκοντας δικαιολογίες αλλά πλέον μιλά ανοιχτά για αυτή, θεωρώντας μάλιστα ότι ως ένα σημείο του έχει διαμορφώσει κάποια χαρακτηριστικά του. Συγκεκριμένα, ο Χρανιώτης είπε πως «Όταν είχα ψωρίαση στην αρχή, το πρώτο ψέμα που είπα ήταν ότι έπεσα από το ποδήλατο, για να δικαιολογήσω τα σημάδια στον αγκώνα μου. Μετά κατάλαβα ότι αυτό δεν βοηθάει ούτε εμένα, ούτε τους άλλους. Το δέχθηκα, άρχισα να μιλάω για αυτό και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μάγκα. Τώρα πλέον θεωρώ την ψωρίαση ένα “δώρο”, γιατί με έχει βοηθήσει να βάλω όρια στη ζωή μου».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed