Ο Brad Pitt επιτέθηκε σωματικά σε δύο παιδιά του όταν υπερασπίστηκαν την Angelina Jolie

«Ο Pitt το έπιασε από το λαιμό και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» – Η νέα καταγγελία της Jolie

Δίχως τέλος μοιάζει να είναι η μάχη που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie. Έπειτα από τη μήνυση του ηθοποιού με αφορμή την πώληση του μεριδίου της Jolie από τον αμπελώνα-επιχείρηση που είχαν αποκτήσει μαζί ως ζευγάρι, η ηθοποιός απαντά με νέες αποκαλύψεις για το βίαιο περιστατικό σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016.

Η νέα καταγγελία της Jolie που υποβλήθηκε σύμφωνα με το PEOPLE την Τρίτη, αφορά την αιτία που η ηθοποιός και ακτιβίστρια προχώρησε κρυφά στην πώληση του μεριδίου της στο οινοποιείο Château Miraval. Όπως όλα δείχνουν μία συμφωνία με τον Pitt για τον τρόπο διαχείρισης του αμπελώνα θα την υποχρέωνε να υπογράψει ένα σύμφωνο που θα απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Pitt.

Το βίαιο περιστατικό αφορά την περίφημη πτήση της οικογένειας στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 που οδήγησε στην κατάθεση διαζυγίου λίγες μέρες αργότερα. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν «Ο κ. Pitt άρπαξε την κ. Jolie από το κεφάλι και την κούνησε, και στη συνέχεια ταυ άρπαξε τους ώμους και την τίναξε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο του μπάνιου» αναφέρει η κατάθεση. Στη συνέχεια ο κ. Pitt χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Jolie να φύγει από το μπάνιο».

Ο νέος φάκελος αναφέρει πως όταν ένα από τα παιδιά υπερασπίστηκε λεκτικά την Jolie, «ο Pitt το έπιασε από το λαιμό και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο». Στη συνέχεια επισημαίνεται πως «άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε» ενώ σε άλλο σημείο αναγράφεται ότι έχυσε μπίρα και κρασί στα παιδιά.

Σχετικά με τις επιθέσεις στα παιδιά επισημαίνεται πως όταν αυτές ξεκίνησαν, η ηθοποιός του όρμηξε από πίσω και ο Pitt για να τη ρίξει από την πλάτη του «έριξε τον εαυτό του με την πλάτη στα καθίσματα, τραυματίζοντας την Jolie στην πλάτη και στον αγκώνα». Σε άλλο σημείο της καταγγελίας τονίζεται πως «Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Pitt να σταματήσει. Ήταν όλοι φοβισμένοι» και ότι κατά τη διάρκεια της μεγάλης πτήσης, ο ηθοποιός «έβγαινε περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάξει και να τους βρίσει».

Επιπλέον, οι δικηγόροι της επισημαίνουν πως η Jolie είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προστατεύσει τα παιδιά της από τον πόνο που προκάλεσε ο Pitt στην οικογένεια εκείνη την ημέρα αλλά ο ηθοποιός προχώρησε στη μήνυση για το Château Miraval επειδή θέλει να ανακτήσει τον οικονομικό έλεγχο στη ζωή της Jolie.

«Είναι απίστευτα λυπηρό που συνεχίζει να αναθεωρεί και να ξανασκεφτεί την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από 6 χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία για να προσπαθήσει να τραβήξει επιπλέον προσοχή για τον εαυτό της σε βάρος της οικογένειάς τους» αναφέρει μια πηγή κοντά στον ηθοποιό, στο PEOPLE.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed