Αποκαλυπτική Σίσσυ Χρηστίδου: Η συνέντευξη-απάντηση στον Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο

«Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα» – «Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια» – «Γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό «OK!». Λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της, μίλησε για τη δική της πλευρά στη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

– Αν γύρναγες τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι;

Ναι. Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω.

– Η εισβολή της δημοσιότητας τότε σου στοίχισε πολύ;

Η εισβολή της δημοσιότητας με φοβίζει μόνο ως προς τα παιδιά. Δύο παιδιά που παλεύω με όλο μου το είναι να κρατήσω στην παιδική πραγματικότητα, όπου δικαιούνται να βρίσκονται. Κατά τα άλλα, προσωπικά αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία.

– Τι ήταν αυτό που σε πείραξε περισσότερο σε σχέση με τα παιδιά;

Ότι τα παιδιά μπήκαν στη δοκιμασία να βρεθούν μέσα στο δικαστήριο και να μιλήσουν με τον δικαστή. Αυτό ήταν μια ταλαιπωρία που δεν έπρεπε να την έχουν υποστεί.

– Και τότε είχε ακουστεί από τον δικηγόρο σου, αν δεν κάνω λάθος, πως αυτό ζητήθηκε από την άλλη πλευρά.

Ισχύει.

– Προσπάθησες να το αποτρέψεις;

Νομικά δεν μπορούσα να το σταματήσω.

– Χρειάστηκε να τους το εξηγήσεις;

Τα παιδιά έχουν αντίληψη. Σου το είπα, αν ήταν στο δικό μου χέρι, δε θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά.

– Και ο Θοδωρής όμως έχει πει δημόσια πόσο αγαπάει τα παιδιά του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό, τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση.

– Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;

Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί.

– Είσαι έτοιμη να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή;

Υπάρχουν δύο παιδιά. Αυτή είναι και η απόλυτη προτεραιότητά μου. Οπότε σε σχέση με την προσωπική μου ζωή, επιλέγω να μην απαντώ σε καμία ερώτηση όλα αυτά τα χρόνια, γιατί να το συζητήσουμε εμείς δημόσια εδώ θα πρέπει να είναι κάτι που ήδη έχω φέρει στη ζωή τους. Και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Είμαι πολύ ενοχική σε αυτό το κομμάτι. Είναι σαν δύο διαφορετικές ζωές. Τα έχω πολύ διαχωρισμένα στο μυαλό μου, δεν ξέρω αν θα λειτουργήσω αλλιώς στο μέλλον.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed