Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τις διαφωνίες του

Όσα εξομολογήθηκε για τις διαφορετικές αντιλήψεις που όμως έχουν θετικό πρόσημο στο μεγάλωμα των παιδιών

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στο Real Fm και στον Δημήτρη Μάρκο, μιλώντας τόσο για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου και στο πως συνυπάρχουν χωρισμένοι και γονείς δύο παιδιών. Ο Θοδωρής Μαραντίνης περιέγραψε την κατάσταση περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Ειδικότερα, μοιράστηκε πως εκείνος και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν επιλέξει να κάνουν στην άκρη οτιδήποτε προσωπικό ζήτημα, καθώς ο ανώτερος σκοπός είναι η ευτυχία των παιδιών: “Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι να βάζουμε τα παιδιά μπροστά”.

Στην συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε πως η προσπάθεια αυτή δεν αποτελεί μία εύκολη διαδικασία, ο κάθε άνθρωπος διαφέρει και είναι πιθανόν να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα ανάμεσα στους γονείς, είτε είναι μαζί είτε όχι. Μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου καταβάλλουν καθημερινά προσπάθεια για να γεφυρώσουν το οποιοδήποτε χάσμα.

“Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου” παραδέχτηκε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Άκου όσα είπε ο τραγουδιστής:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed