Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σπιτικό παγωτό φράουλα-γιαούρτι και strawberoffee.

Υλικά για παγωτό φράουλα-γιαούρτι: 800 γρ. φράουλες κατεψυγμένες, 150 γρ. γιαούρτι, 3κ.σ. μέλι, 1 κ.σ. χυμό λεμόνι.

Υλικά για strawberoffee: 250 γρ. μπισκότα, 50 γρ. βούτυρο, 50 γρ. σοκολάτα, 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα, ½ κιλό φράουλες. Υλικά για τη σαντιγί: 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη, 1 βανίλια.

Αναλυτικά η εκτέλεση της συνταγής: