Συνταγή για μπριάμ με χοιρινά μπριζολάκια από τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης από τον νέο Έλληνα MasterChef

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν και αυτή τη Δευτέρα στην κουζίνα της «Φωλιάς των ΚούΚου» και έδωσε τη δική του συνταγή για μπριάμ με χοιρινά μπριζολάκια.

Συνταγή για τις μπριζόλες: 4-5 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό, 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή, 1 κ.γ. μέλι, ρίγανη φρέσκια, ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή.

Συνταγή για μπριάμ: 1 μεγάλη μελιτζάνα, 1 κολοκυθάκι, 3 χρωματιστές πιπεριές, 1 πράσο, 1 κρεμμύδι ξερό, 1 μεγάλο καρότο, 1 μεγάλη πατάτα, 200 γρ. τοματίνια, 1 κ.σ. πελτέ, 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ρίγανη φρέσκια.

Συνταγή για τη σάλτσα γιαουρτιού: 250 γρ. γιαούρτι, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη φρέσκια, ελαιόλαδο.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed