Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν και αυτή τη Δευτέρα στην κουζίνα της «Φωλιάς των ΚούΚου» και έδωσε τη δική του συνταγή για μπριάμ με χοιρινά μπριζολάκια.

Συνταγή για τις μπριζόλες: 4-5 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό, 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή, 1 κ.γ. μέλι, ρίγανη φρέσκια, ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή.

Συνταγή για μπριάμ: 1 μεγάλη μελιτζάνα, 1 κολοκυθάκι, 3 χρωματιστές πιπεριές, 1 πράσο, 1 κρεμμύδι ξερό, 1 μεγάλο καρότο, 1 μεγάλη πατάτα, 200 γρ. τοματίνια, 1 κ.σ. πελτέ, 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ρίγανη φρέσκια.

Συνταγή για τη σάλτσα γιαουρτιού: 250 γρ. γιαούρτι, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη φρέσκια, ελαιόλαδο.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους