Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει ζουμερά, αφράτα burger αλλά και σπιτική μαγιονέζα!

Υλικά για τον κιμά: 1 κιλό κιμάς μοσχάρι λαιμός με 20% λίπος, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.γλ. πιπέρι, 1 κ.γλ fish sause (προαιρετικά)

Υλικά για την κέτσαπ: ½ κιλό ντομάτες, 50 γρ. ντομάτα πελτέ, 50 γρ. κρεμμύδι λευκό, 5 γρ. σκόρδο, 50 γρ. μέλι, 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο, λίγο γαρύφαλλο, λίγο αλάτι

Υλικά για τη frittata: 3 αυγά, 40γρ. κρεμμύδι λευκό, 60γρ. ελαιόλαδο, 25γρ. παρμεζάνα, αλάτι

Υλικά για τη σπιτική μαγιονέζα: 2 κρόκοι αβγού, 1 κ.σ. μουστάρδα, 1 κ.σ. χυμός λεμόνι, 80 γρ. ελαιόλαδο, 320 γρ. ηλιέλαιο, λίγη πάπρικα, λίγο αλάτι.

Αναλυτικά η συνταγή του Γιώργου Παπακώστα στο παρακάτω video: