Το νέο Jo Malone έρχεται απευθείας από τις άγριες στέπες της Ασίας

Ανακάλυψε τις νότες και τα αρώματα της νέας προσθήκης στην Cologne Intense συλλογή

Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στη συλλογή των Cologne Intense που αγαπάμε και υποδέχεται το 2021 με ένα νέο άρωμα που θα σου κλέψει την καρδιά.

Η συλλογή Cologne Intense της Jo Malone London ταξιδεύει ανά τον κόσμο, συλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία απροσδόκητων αρωμάτων. Έτσι, το σαγηνευτικό Scarlet Poppy θα γίνει το νέο φλοράλ must άρωμα σου μιας είναι εμπνευσμένο από τις πολυτελείς και άκρως εξωτικές παπαρούνες των άγριων στεπών της Ασίας.

Ενισχυμένο με τα αρώματα της ίριδας, νότες από κριθάρι και tonka bean που έρχονται να προσδώσουν διπλή δόση γλυκύτητας, ενώ παράλληλα, το χυμώδες σύκο διαμορφώνει το τελικό body του αρώματος.  «To Scarlet Poppy είναι πλούσιο, σαγηνευτικό και βαθιά λουλουδάτο, ενώ η ένταση του αυξάνεται όσο το φοράς. Αποτελεί ένα διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψό άρωμα» τονίζει η Celine Roux, Jo Malone Global Head of Fragrance.

Αν είσαι λάτρης Jo Malone London σαν εμάς, τότε κάνε mix το νέο Scarlet Poppy με το Poppy & Barley και θα δημιουργήσεις ένα μοναδικό άρωμα. Ο συνδυασμός των δύο ενισχύει τις αρωματικές νότες της παπαρούνας και δημιουργεί ένα ελκυστικό, φλοράλ φρουτένιο άρωμα.

Jo Malone Scarlet Poppy Intense, galeriedebeaute.gr, 140,05€

Jo Malone Poppy & Barley Cologne, atticadps.gr, 57,00€

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed