Το άρωμα Tom Ford που φέρνει την Άνοιξη

Λευκά άνθη, τουμπερόζα και γιασεμί αναμειγνύονται με βελούδινες νότες

Η Άνοιξη είναι εδώ και έχει έρθει η ώρα να ανανεώσουμε τα αρώματα μας σε μια πιο φρέσκα και λουλουδένια αίσθηση.

O Tom Ford μας παρουσιάζει την νέα δημιουργία της συλλογής Private Blend, το TUBÉREUSE NUE. Μια νέα οσφρητική εμπειρία, όπου το άνθος τουμπερόζας, με την τολμηρή φήμη, αναμειγνύεται με την απροκάλυπτη ισχύ που αναδύουν οι βελούδινες νότες suede. Γνωστή ως “Ερωμένη της νύχτας,” η τουμπερόζα είναι εύθραυστη και διακριτική την ημέρα, αποκαλύπτοντας την αληθινή της κυριαρχία τα μεσάνυχτα, όταν ανθίζει. Ο μοναδικός χαρακτήρας της αναδεικνύεται κάτω από το σεληνόφως, ενώ για να ανθίσει τη βοηθούν νυκτόβιοι επικονιαστές. Καθώς πέφτει η νύχτα, αποκαλύπτεται ο διττός χαρακτήρας του περιβόητου και μεθυστικού αρώματος της με σαγηνευτικά μπαχαρικά, απελευθερώνοντας ακραίο μαγνητισμό.

Οι νότες κορυφής από λευκά άνθη, τουμπερόζα και γιασεμί, φανερώνουν ένα παραπλανητικά αθώο άρωμα, εκπέμποντας βαθύ αισθησιασμό- ενώ οι νότες από πιπέρι timut ενισχύουν το ερωτικό αποτύπωμα, σε αυτό το μυστικιστικό λίκνισμα των αισθήσεων.  Στο αποκορύφωμα του αρώματος, η βελούδινη συγχορδία από δέρμα suede αποπνέει φιλήδονη αύρα, που τυλίγεται από ξυλώδες πατσουλί και agarwood musk, αιχμαλωτίζοντας έτσι το ερωτικό λυκόφως και αυξάνοντας την λαχταρά της προσμονής.

θα το βρεις στο atticadps.gr, 185,90€

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed