Το μέλλον της ομορφιάς είναι μη επεμβατικό

Το 2022 φέρνει μια ανάσα στις λύσεις ομορφιάς: Self-care και well-being πρωταγωνιστούν

Οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο ανώδυνες θεραπείες ομορφιάς με ορατά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αντί να βασίζονται σε άμεσες επώδυνες και δυνητικά επικίνδυνες χειρουργικές ρετούς. Η FOREO, ο σουηδικός τεχνολογικός γίγαντας ομορφιάς, έκλεισε το 2021 με 35 εκατομμύρια πελάτες και οι πωλήσεις του Black Friday τριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2020 και προβλέπει ότι, μέχρι το τέλος του 2022, έως και 40 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία FOREO, με εκτιμώμενη διψήφια αύξηση των πωλήσεων.

Ο Boris Trupcevic, Διευθύνων Σύμβουλος της FOREO, σχολιάζει: «Από το πρώτο lockdown το 2020, πολλοί καταναλωτές προϊόντων ομορφιάς αναζητούν υψηλής ποιότητας λύσεις “στο σπίτι” και μόλις δοκίμασαν συσκευές FOREO δεν τις άφησαν ποτέ. Οι επώδυνες και ακριβές χειρουργικές επεμβάσεις και οι επεμβατικές διαδικασίες αποτελούν παρελθόν: η FOREO οδηγεί το μέλλον της ανώδυνης, βιώσιμης ομορφιάς και της εξοικονόμησης πραγματικών χρημάτων» Σύμφωνα με έρευνα της FOREO, το 59% των ανθρώπων συνειδητοποίησε κατά τη διάρκεια του lockdown πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι οι συσκευές τεχνολογίας ομορφιάς στο σπίτι και, επιπλέον, το 58% προτιμούν μη επεμβατικές θεραπείες ομορφιάς, με το 66% των ανθρώπων να δηλώνουν ότι βλέπουν τις μη χειρουργικές θεραπείες ομορφιάς ως φυσιολογικό μέρος του self-care τους.

Ως εκ τούτου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το 2021 η FOREO – ένα εμπορικό σήμα που έχει γίνει πλέον συνώνυμο με το «εργαλείο περιποίησης της επιδερμίδας» – έχει καταγράψει μια αύξηση της ζήτησης για το BEAR, με ανάπτυξη τριών μηδενικών παγκοσμίως και μια σταθερή τοποθέτηση ως μη επεμβατική λύση ομορφιάς κατ ‘εξοχήν. Η BEAR είναι η πρώτη εγκεκριμένη από τον FDA μικροϋπολογιστική ιατρική συσκευή με σύστημα anti-shock™, καθιστώντας την την ασφαλέστερη μικρορεύματα συσκευή τόνωσης του προσώπου στην αγορά.

Θα το βρεις στα sephora.gr, 299,95€

Αυτή η επαναστατική συσκευή συνδυάζει την αναζωογονητική τεχνολογία των μικρορευμάτων και των T-Sonic παλμών για να επιτύχει το πιο τονωμένο και λαμπερό δέρμα που υπήρξε ποτέ. Η συσκευή με ορατή αντιγηραντική δράση διεγείρει και τονώνει το δέρμα, στοχεύοντας στα σημάδια γήρανσης και δίνοντας μια πιο σφιχτή επιδερμίδα σε λίγα λεπτά, καταρρίπτοντας μια για πάντα το μύθο ότι η πλαστική χειρουργική είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσετε πίσω το ρολόι του δέρματός σας.

Ο Trupcevic συνεχίζει: “Αποστολή της FOREO είναι να αλλάξει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο. Κάνοντας τους πελάτες μας να φαίνονται και να αισθάνονται νέοι είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού και η FOREO όχι μόνο προσφέρει ορατά και διαρκή αποτελέσματα, αλλά οι ίδιες οι θεραπείες είναι μια στιγμή περιποίησης και χαλάρωσης, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα. Ωστόσο, ακόμη και μετά την επαναλειτουργία των ιαματικών λουτρών και των κλινικών, βλέπουμε ιλιγγιώδη ζήτηση για τα προϊόντα μας. Έχουμε επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για την ομορφιά και τα φετινά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία ομορφιάς δεν είναι μια περαστική τάση, αλλά το φυσικό επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ομορφιάς.”

Ανακάλυψε όλη την Foreo συλλογή εδώ 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed