Το FOREO είναι εδώ και το θέλουμε όσο τίποτα άλλο

Επένδυση ομορφιάς και ευ ζην

Σίγουρα το έχεις δει στο Instagram είτε από ξένες influencers είτε από Ελληνίδες. Με επαναστατική τεχνολογία και motto το πολύ catchy brand statement «When you feel good, you look good», η Σουηδική εταιρεία FOREO αποτελεί το πιο αγαπημένο Beauty Tech brand, καθώς επανεφευρίσκει τον κλάδο της ομορφιάς και σπάει τους κανόνες, δίνοντας έμπνευση και αυτοπεποίθηση στους φανατικούς οπαδούς της.

Στον πυρήνα της FOREO βρίσκεται ο συνδυασμός highend τεχνολογίας, των πιο hot beauty trends καθώς και το wellness, κλεισμένα σε ένα μοναδικό packaging με pastel χρώματα και διαστημικό σχεδιασμό.

Δικαίως έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γνωστών celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Kim Kardashian, η Meghan Markle, η Miley Cyrus, ηCindy Crawford και η Chrissy Teigen που δηλώνουν περήφανα μέλη της FOREO community.

Όπως έχει δηλώσει ο Founder της FOREO Filip Sedic: «Η σύζυγός μου, Ivana, είχε από πάντα ένα ιδιαίτερο πάθος για το skincare. Το 2012 ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα γνωστό brand με facial brushes, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι τα αυτοαποκαλούμενα ‘Καλύτερα Προϊόντα’ τους έκαναν σταδιακά την επιδερμίδα της χειρότερη αντί να τη βελτιώνουν. Όταν είδα τη συσκευή ο ίδιος, δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα μπορούσε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα – τα nylon μικρά βουρτσάκια και η κεφαλή μπορούσαν εύκολα να προσελκύσουν βακτήρια και ήταν εμφανώς πολύ σκληρά για την επιδερμίδα. Αλλά προς έκπληξή μας, δεν υπήρχε κάποια καλύτερη εναλλακτική στην αγορά. Έτσι, μέσα από πολλές συζητήσεις, οδηγηθήκαμε στο σχεδιασμό του πρώτου LUNA».

Βρες όλες τις FOREO συσκευές εδώ και μάθε περισσότερα

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed