Μία συνέντευξη στο podcast του The Hollywood Reporter παραχώρησε η Sarah Jessica Parker και για πρώτη φορά μίλησε ακριβώς για το τι έχει συμβεί με την Kim Cattrall, τους λόγους που δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στη συνέχεια του Sex and the City αλλά και για την έκταση που έλαβε η δημόσια διαμάχη τους.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες, παραλαμβάνοντας μόλις το βραβείο ως η καλύτερη πρωταγωνίστρια του Broadway για αυτή τη σεζόν και αφού συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Times για τα 100 άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή, η Sarah Jessica Parker μίλησε στο The Hollywood Reporter’s Awards Chatter podcast. Για πρώτη φορά η ηθοποιός απάντησε ξεκάθαρα για το τι συνέβη με την Kim Cattrall δηλώνοντας μάλιστα ότι η όλη κατάσταση ήταν πολύ επίπονη για την ίδια.

Συγκεκριμένα είπε ότι η πρώτη ρήξη ήρθε στις συζητήσει για την τρίτη ταινία Sex and the City, που τελικά δεν έγινε ποτέ εξαιτίας διαφωνιών που είχε η Cattrall με το στούντιο παραγωγής «Δεν ένιωθαν άνετα να συναντηθούν εκεί που ήθελε να συναντηθούν, και έτσι δεν κάναμε την ταινία γιατί δεν θέλαμε να την κάνουμε χωρίς την Kim» είπε η Parker. «Ήμασταν [αυτή και οι συμπρωταγωνίστριες της Kristin Davis και η Cynthia Nixon] απογοητευμένες; Σίγουρα. Αλλά συμβαίνει» δήλωσε η ηθοποιός ενώ είπε πως κάποιες από τις απαιτήσεις της Cattrall για την ταινία δε θα πραγματοποιούνταν από το στούντιο.

Όσον αφορά τη μη πρόσκληση της Kim Cattrall στο And Just Like That… η Parker, που επιτελεί και χρέη παραγωγού, δήλωσε ότι η πρώην συμπρωταγωνίστριά της είχε καταστήσει σαφές πως δε θέλει να έχει καμία εμπλοκή. «Πρέπει να ακούς κάποιον και αν μιλάει δημόσια για κάτι και αυτό δεν υποδηλώνει ότι είναι κάποιο μέρος που θέλει να είναι ή ένα άτομο που θέλει να παίξει μαζί ή ένα περιβάλλον στο οποίο θέλει να βρίσκεται, φτάνεις σε μια ηλικία λες: “Λοιπόν, το πιάσαμε”».

Αν και η Cattrall έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις της για την άσχημη εμπειρία που είχε στα παρασκήνια του Sex and the City, κατηγορώντας την Parker, η ίδια δηλώνει πως είχε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. «Για άλλη μια φορά, δεν μπορώ να πω ότι “Κάνεις λάθος”, ξέρεις, “Ήταν, για σένα, σπουδαίο πράγμα”. [Αλλά] αυτή δεν ήταν η εμπειρία μας. Και έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο πλατό, να φροντίζω τους ανθρώπους, να είμαι υπεύθυνη απέναντι στους ανθρώπους, τόσο στους εργοδότες μου όσο και τους ανθρώπους για τους οποίους αισθάνομαι ότι είμαι υπεύθυνη ως παραγωγός της σειράς. Και απλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που να έχει μιλήσει ποτέ για μένα με αυτόν τον τρόπο, οπότε είναι πολύ οδυνηρό» τόνισε στο podcast.

Μιλώντας για το ρόλο της Smantha στην πρωτότυπη σειρά, η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός είπε οτι «Ήταν μια τεράστια συνεισφορά στην επιτυχία, νομίζω… Η ερμηνεία της σε αυτόν τον ρόλο ήταν υπέροχη και γέμισε τα πάντα» ενώ έκανε και μία τελευταία διευκρίνιση επί του προσωπικού τους θέματος που ξεκίνησε μετά τα δημόσια συλλυπητήρια της Parker για το χαμό του αδερφού της Kim Cattrall.

«Δεν έχω πει ποτέ εχθρικά λόγια στη ζωή μου για κανέναν με τον οποίο έχω δουλέψει. Δεν υπάρχει “μάχη” σε εξέλιξη», είπε η SJP και έκλεισε το θέμα επισημαίνοντας: «Δεν υπήρξε καμία δημόσια διαμάχη ή διαφωνία ή συνομιλίες ή ισχυρισμοί που έγιναν από εμένα ή οποιονδήποτε για λογαριασμό μου. Δε θα το έκανα. Δεν είναι ο τρόπος που θα το έκανα. Εύχομαι, λοιπόν, να σταματήσουν να μιλούν για “γατοκαυγά” ή “διαφωνία”… Ένα άτομο μίλησε. Και δεν πρόκειται να της πω να μην το κάνει».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου