Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει χοιρινό με μάραθα, στο #KalokairiNot.

Υλικά: 500 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, 1 ματσάκι μάραθο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο, ½ πράσο, 5 φύλλα μαρούλι, 150 ml κρασί, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος, Αλάτι, Πιπέρι.

Για το αυγολέμονο: 2 κρόκους αυγών, 1 λεμόνι χυμός και ξύσμα

Δες αναλυτικά τον τρόπο εκτέλεσης της συνταγής: