Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και Σαββατοκύριακο περνάει στους Ιχθείς.

Ο Ερμής το ΣΚ θα μπει στον Ζυγό, ένα καλό ζώδιο για την επικοινωνία. Κάνουμε έναν απολογισμό.

Το ΣΚ δέχεται δύο πλανήτες, Ερμή-Κρόνο και δυσκολεύεται η επικοινωνία κάπως αλλά τα σχέδιά σας μπορούν να προωθηθούν.

Κριός: Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε τώρα καταλαγιάζει. Θα θέλετε να χαρείτε και να ξεκουραστείτε αυτό το ΣΚ. Επειδή η Πανσέληνος της Τρίτης θα διαρκέσει πριν και μετά, προσοχή σε μεγαλύτερα πρόσωπα της οικογενείας σας. Συναισθηματικά είστε κάπως μπερδεμένοι.

Ταύρος: Εξακολουθείτε να είστε σε ένταση αλλά όχι σαν τις περασμένες μέρες. Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν. Προσοχή σε θέματα εργασίας αλλά και υγείας. Θέματα συντρόφου ευνοούνται.

Εύη Ιωαννίδου: Η αιωνίως 22χρονη παίκτρια του Next Top Model

Δίδυμοι: Είστε μπερδεμένοι. Από τη μία ο Κρόνος δείχνει δυσκολίες και από την άλλη κάτι ξεκινάτε σημαντικό. Κάτι σας έχει ενοχλήσει. Μπαίνετε, όμως, σε μια φάση δράσης που δυστυχώς θα φέρει και άγχος.

Καρκίνος: Θα αρχίσετε να ασχολήστε με ένα θέμα που αφορά την οικογένεια. Προσοχή σε ανθρώπους της οικογενείας σας. Προσοχή επίσης στις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας γιατί μπορεί και να χαλάσουν. Αυτό το Φθινόπωρο πολλά αλλάζουν στις σχέσεις.

Λέων: Εγκαταλείπετε μια μεγάλη έννοια για τα οικονομικά σας και θα αρχίσετε να ασχολήστε με συγγενείς, φίλους και μετακινήσεις. Η μεγάλη ένταση τώρα φεύγει. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ένα θέμα εργασίας προωθείται.

Μείωσε το πάγιο και κέρδισε περισσότερο χρόνο ομιλίας

Παρθένος: Ο Ήλιος σας εγκαταλείπει σιγά σιγά. Ένα οικονομικό θέμα θα σας μπερδέψει αυτές τις μέρες. Είστε όμως πολύ δυναμικοί αυτό το διάστημα και με τη νέα εβδομάδα θα το λύσετε. Ο Πλούτωνας φέρνει αλλαγές και θα είναι καλές για σας.

Ζυγός: Ο Ήλιος θα σας δώσει μια λάμψη αυτόν τον μήνα των γενεθλίων σας που ξεκινά τώρα. Ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει αυτές τις μέρες θα πρέπει να το προσέξετε. Θα ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα. Ένα οικονομικό θέμα μπορείτε τώρα να το προωθήσετε. Ο Άρης από τον Υδροχόο σας δίνει ενέργεια για να τα καταφέρετε, όσα θέλετε και έχετε στόχο.

Νυχτερινή χρέωση ρεύματος όλο το 24ωρο με τις χαμηλότερες τιμές!

Σκορπιός: Έχετε γοητεία, λάμψη και τύχη. Με ένα οικογενειακό θέμα έχετε άγχος αλλά και με ακίνητη περιουσία. Η Αφροδίτη όμως θα βοηθήσει και θα καταφέρετε πολλά. Ο Ουρανός είναι απέναντί σας και σας κάνει να νιώθετε μια επανάσταση μέσα σας.

Τοξότης: Συζητήσεις, μετακινήσεις και πηγαινέλα ευνοούνται. Μια μυστική συνεργασία μπορείτε να την κλείσετε τώρα. Μετά τις 5 Οκτωβρίου δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Την Κυριακή ασχοληθείτε με τον οικογένειά σας. Η Πανσέληνος θα φέρει θέματα που εμποδίζονται.

Αιγόκερως: Αρχίζει μια περίοδος ενός μήνα όπου θα ασχοληθείτε πολύ με τα επαγγελματικά σας. Σοβαρά θέματα προκύπτουν. Αγωνίζεστε για το καλύτερο. Εμπόδια θα εμφανιστούν που θα σας φορτίσουν και συναισθηματικά. Φίλοι είναι κοντά σας, νέοι άνθρωποι είναι δίπλα σας. Είστε σε μια εξαιρετική περίοδο. Θα πετύχετε πολλά.

Κέρδισε ένα ταξίδι στο Λιτόχωρο Πιερίας

Υδροχόος: Ο Άρης είναι στο δικό σας ζώδιο αλλά η ένταση τώρα μειώνεται. Θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα. Έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις. Η νέα θέση Ερμή και Ήλιου στον Ζυγό ανοίγει δρόμους για ταξίδια και επαφές. Θα είστε ωφελημένοι το επόμενο διάστημα, λίγες μέρες υπομονή ακόμα.

Ιχθείς: Η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο το ΣΚ και θα είστε σε μια αρκετά καλή φάση. Υπάρχει παρασκήνιο βέβαια. Η Αφροδίτη ευνοεί επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και συναισθηματικές επαφές. Η νέα θέση Ήλιου και Ερμή θα φέρουν οικονομικά θέματα στην επιφάνεια.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

https://www.youtube.com/watch?v=clOVtV4NXMg