Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο κομμάτι της σεξουαλικότητάς του.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός τόνισε ότι δεν αισθάνεται πως πλήρωσε κάποιο τίμημα για την αποκάλυψή του ότι είναι ομοφυλόφιλος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι έχασε μέρος του κοινού του. «Μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out. Ήθελα πολύ να το πληρώσω, γιατί κατά κάποιον τρόπο απομακρύνεσαι λίγο και από ανθρώπους, που εσύ πρωτίστως θα ήθελες να απομακρυνθείς» ανέφερε αρχικά.

Συνέχισε μάλιστα στο ίδιο πλαίσιο διευκρινίζοντας ότι «Κι αν έχω χάσει δηλαδή ένα κοινό, το οποίο δεν με εκτιμά πλέον για αυτό που είμαι, επειδή είμαι γκέι, με στενοχωρεί που ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στενοχωρεί ότι δεν τους έχω τώρα. Η δική μου ευθύνη είναι να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι» είπε ο Καπουτζίδης.

Επιπλέον, ο δημιουργός μεγάλων τηλεοπτικών και πλέον θεατρικών επιτυχιών, δήλωσε στην εκπομπή ότι δεν τον ενοχλεί που οι παρέες του έχουν αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου. Συγκεκριμένα είπε πως «Όταν αποφασίζεις να είσαι καθαρός και ξεκάθαρος και να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο νερό στο κρασί σου, θα βρεθείς και μέσα σε λιγότερες παρέες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάω με όλα, αλλά δεν με πειράζει. Δεν ήμουν φτιαγμένος για να πάω με όλα. Έχω περάσει αυτή την περίοδο και δεν ήταν καλή».

Όσον αφορά τους νεαρούς ηθοποιούς που διστάζουν να πουν ότι είναι γκέι, ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να τους κρίνει που δεν μιλούν δημόσια και ότι θα το κάνουν αν και όταν αισθανθούν έτοιμοι. «Ένας νέος ηθοποιός που μπορεί να είναι γκέι και ζεν πρεμιέ, είναι φοβερά δύσκολο να βγει και να κάνει coming out. Εγώ ορίζω ο ίδιος την τύχη μου, κατά κάποιον τρόπο, την πορεία και την ιστορία που θα πω, οπότε είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν το κρίνω αν ο άλλος δεν θέλει να το πει. Ένα είναι αυτό, ότι δεν κρίνω και να το πούνε όποτε θέλουν και αν δεν μπορέσουν ποτέ, ας μην το πουν» δήλωσε και προσέθεσε: «Δεν θέλω όμως, κι αυτοί να κρίνουν εμένα. Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα αυτοί να κρίνουν εμένα και δεν μπορούν να μου πουν “έλα μωρέ, μη μιλάς άλλο”. Θα μιλήσω όσο θέλω κι εσύ δεν θα μιλήσεις, αφού δεν θες να μιλήσεις».





Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου