Φήμες επανασύνδεσης ανάμεσα στον Harry Styles και την Kendall Jenner έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από τη στιγμή δηλαδή που έγινε γνωστό πως και οι δύο χώρισαν από τις σχέσεις τους.

Τα σενάρια που θέλουν τον τραγουδιστή και το μοντέλο να είναι και πάλι μαζί έγιναν πιο έντονα όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο της Jenner να βρίσκεται σε συναυλία του Styles και να χορεύει. Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και την εποχή που οι δυο τους ήταν επίσημα ζευγάρι, αφού διατηρούσαν δεσμό από το 2013 ως το 2019.

Επιπλέον οι φήμες ενισχύθηκαν όταν και οι δύο χώρισαν σε αρκετά κοντινές ημερομηνίες. Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο διετής δεσμός του Styles με την Olivia Wilde έληξε, με τους δυο τους ωστόσο να παραμένουν καλοί φίλοι. Παράλληλα, η Jenner χώρισε με τον σύντροφό της, Devin Booker, ισχυριζόμενη πως τα φορτωμένα τους προγράμματα δεν τους επέτρεπαν να βρίσκονται και να διατηρήσουν τη σχέση τους σε καλό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια κοινή επαφή του τραγουδιστή και της ριάλιτι σταρ δήλωσε στο TMZ πως από το 2010 οι δυο τους δε σταμάτησαν ποτέ να μιλούν. «Τώρα που είναι και οι δύο χωρισμένοι, έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Η Kendall είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούν το επίπεδο της φήμης του Harry και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές» ανέφερε χαρακτηριστικά. Προσέθεσε ωστόσο πως «Υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα μετά από τόσα χρόνια που είναι χώρια και τα προγράμματά τους δεν βοηθούν. Ωστόσο, μπορεί να προχωρήσουν αργά ή να αφιερωθούν ο ένας στον άλλο την περίοδο των διακοπών».

Σε αντίθεση με αυτά τα λεγόμενα και τις φήμες, μία πηγή ανέφερε στο E! News ότι η φημολογούμενη επανασύνδεση δεν ισχύει τονίζοντας πως εξακολουθούν να είναι φίλοι όπως όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτή και ο Harry είναι απλώς καλοί φίλοι» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έμειναν φιλικοί όλα αυτά τα χρόνια και έχουν κρατήσει επαφή. Δεν συμβαίνει τίποτα ρομαντικό, αλλά προλαβαίνουν από καιρό σε καιρό και έχουν κάνει παρέα σε κοινωνικά περιβάλλοντα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου