Ο Harry Styles και η Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

«Η πίεση του κοινού ήταν δύσκολη»

Ένα διάλειμμα από τη σχέση τους φαίνεται πως κάνουν ο Harry Styles και η Olivia Wilde, σύμφωνα με τις πολλαπλές επιβεβαιώσεις που αναφέρει το ρεπορτάζ του People.

Σχετικά με το χωρισμό τους, άτομα από το περιβάλλον του τραγουδιστή και της σκηνοθέτη επισημαίνουν πως η απόφαση που πήραν έγινε σε φιλικό κλίμα. «(Ο Styles) Ακόμα κάνει περιοδείες και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. (Η Wilde) Επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες”, λέει μια πηγή και συμπληρώνει πως «Είναι μια πολύ φιλική απόφαση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PEOPLE οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τα παιδιά της, την εξάχρονη κόρη της Daisy και τον οχτάχρονο γιο της Otis στη συναυλία του τραγουδιστή στις 15 Νοεμβρίου. «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια» προσθέτει μία ακόμη πηγή.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τον Ιανουάριο του 2021, με τη Wilde να βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή σε πολλές από τις συναυλίες του ενώ κα ο Styles συμμετείχε στην ταινία που σκηνοθέτησε η ίδια, με τίτλο “Don’t Worry Darling”. «Η πίεση του κοινού πάνω τους ήταν δύσκολη», λέει ένα πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον σχετικά με το χωρισμό του ζευγαριού προσθέτοντας ότι «Είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη σχέση».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed