Ζώδια Τετάρτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις από το «Πρωινό»

Η Σελήνη στα ψάρια Τετάρτη και Πέμπτη. Ρομαντική διάθεση αυτές τις μέρες. Καλές ημέρες ακόμα και για προσευχή.

Κριός: Καλή μέρα για να μείνετε λίγο μόνοι και να κάνετε τον απολογισμό σας. Εξετάστε τον εσωτερικό σας εαυτό και διορθώστε ή όχι όσα κάνατε. Φίλοι είναι σημαντικοί για σας. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας.

Ταύρος: Είναι μια ωραία Σελήνη αυτή τώρα. Όποια κι αν είναι τα θέματα και τα προβλήματά σας, φίλοι είναι πολύ σημαντικοί και η συλλογική δουλειά γίνεται ακόμα πιο σημαντική και σας οδηγεί σε επιτυχία. Οικονομικά μπορούν να προωθηθούν τώρα.

Δίδυμος: Πολύ καλή μέρα σήμερα. Κοινωνικά και επαγγελματικά θα σας βοηθήσει η διαίσθησή σας. Από 10 του μηνός και μέχρι τον Απρίλιο με την παλινδρομική πορεία του Ερμή θα έχετε πολλά πισωγυρίσματα και θα μετανιώσετε. Οπότε τα σημαντικά τώρα. Η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει από 40 κύματα.

Καρκίνος: Σήμερα είναι η μέρα σας. Και αύριο. Θα έχετε διαίσθηση και οραματισμό. Η Αφροδίτη απέναντι απ’το ζώδιό σας βελτιώνει τις σχέσεις σας.

Λέων: Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά. Είστε σε μια φάση δράσης που είναι σημαντική. Πολλές ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή. Αν θέλετε ένα παιδάκι, ο Δίας φέτος θα σας βοηθήσει.

Παρθένος: Τώρα θα ασχοληθείτε με σύντροφο ή συνεργάτες, λόγω της Σελήνης απέναντί σας. Σημαντικά θέματα ξεκαθαρίστε τα τώρα, προτού ο Ερμής πάει απέναντί σας και μετά γίνει και ανάδρομος.

Ζυγός: Αυτές οι μέρες είναι καλύτερες για σας. Θα ασχοληθείτε με τη δουλειά ή την υγεία σας. Θα περάσετε 2-2,5 μήνες σε μια ασάφεια με τον Ερμή που έρχεται. Μαζί με τον Ποσειδώνα δημιουργείται ένα περίεργο κλίμα με τις ασθένειες. Ελέγξτε καλά τα φάρμακα που παίρνετε.

Σκορπιός: Πολύ καλή και σημαντική μέρα. Έρχεστε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα ή στον ερωτικό σας σύντροφο. Όσες θέλετε να γίνετε μανούλες, τώρα είναι καλές μέρες να προσπαθήσετε.

Τοξότης: Ένα θέμα οικογενειακό ή ακίνητης περιουσίας είναι πολύ σημαντικό για σας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και πιθανά λάθη, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί.

Αιγόκερως: Τα πράγματα φτιάχνουν και ο Άρης φεύγει. Η νέα θέση του Ερμή με τη Σελήνη κάνει την καθημερινή σας ζωή καλύτερη. Ρυθμίστε τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα, μπορείτε.

Υδροχόος: Αυτές οι μέρες είναι καλές για ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα σημαντικά. Μυστικές επαφές τώρα, επαγγελματικές ή ερωτικές. Ένα οικονομικό θέμα θα πηγαινοέρχεται από τις 10 του μηνός.

Ιχθείς: Είστε σε μια φάση πιο γλυκιά. Έχετε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές τώρα. Είστε σε καλή φάση και πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.