Ο έρωτας κυριαρχεί, ας είναι και λίγο ψεύτικος. Έρωτες και χωρισμοί.

Η Σελήνη είναι στους Διδύμους την Παρασκευή και θέλει βόλτες, συναντήσεις και επαφές. Η Αφροδίτη κάνει ωραίο τρίγωνο με τον Άρη και φέρνει παθιασμένες καταστάσεις σε Κριούς, Λιοντάρια, Τοξότες.

Ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και φέρνει διαφωνίες.

Σύνοδος Ερμή Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια κρυφά θέματα και πληροφορίες που πληγώνουν.

Η έκλειψη της Δευτέρας ξεκινά ήδη να επηρεάζει.

Το χειρότερο είναι ότι ο Άρης κάνει τετράγωνο με Κρόνο.

Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι προσοχή το Σάββατο στα ρήγματα που μπορεί να δημιουργηθούν. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στα επικίνδυνα σπορ.

Κυριακή πιο συναισθηματική μέρα, χαλαρή. Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα και εκεί τα όνειρα θα σας κοστίσουν ακριβά.

Κριός: Εσείς των πρώτων ημερών είστε σε καλή φάση. Μόνο οικονομικά μπορεί να σας φορτίσουν. Οι υπόλοιποι αφήστε το Σαββατοκύριακο να φύγει ο Ουρανός και μετά παίρνετε αποφάσεις. Μη βιαστείτε τώρα να κάνετε την επανάστασή σας.

Ταύρος: Οικονομικά και συναισθηματικά πάνε καλά αλλά δεν είναι διάστημα για σοβαρές αποφάσεις. Υπάρχει παρασκήνιο που εμποδίζει τα σχέδιά σας. Θα μάθετε πολλά τις επόμενες μέρες.

Δίδυμος: Έχετε να μάθετε πολλά πάνω σε οικονομικά που αφορούν άλλους. Αυτά θα σας φέρουν αντιμέτωπους με φίλους και συνεργάτες. Οι σχέσεις σας πάνε καλά.

Καρκίνος: Προσοχή εσείς, όχι οι των πρώτων ημερών. Οι υπόλοιποι προσοχή μην τα βάλετε με πρόσωπα κύρους στα επαγγελματικά αλλά και με σύντροφο ή συνεργάτες. Συζητήσεις αυτές τις μέρες θα ξεφύγουν οπότε προσοχή.

Λέων: Η έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε σχέσεις και συνεργασίες. Θα πείτε πολλά για δουλειές αυτές τις μέρες αλλά και πολλά από αυτά θα αλλάξουν. Οι των τελευταίων ημερών, υπομονή λίγο, ο Δίας θα σας δώσει όλα τα καλά σε λίγες μέρες.

Παρθένος: Μέσα σε αυτό το πλανητικό χάος που συμβαίνει, είστε σε καλή φάση. Μπορείτε να δείτε σχέδια να πραγματοποιούνται αργά και σταθερά. Μια δόση υπερβολής σε ένα οικογενειακό θέμα και θέμα ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες.

Ζυγός: Μια συζήτηση με σύντροφο ή συνεργάτες προκύπτει πιο έντονα. Στο προσκήνιο πάλι τα οικογενειακά σας. Μην επαναστατείτε άλλο αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα μπορεί να ξεσπάσετε γι’αυτό κρατηθείτε καλύτερα και αφήστε αποφάσεις να τις πάρετε από Τρίτη.

Σκορπιός: Η Σελήνη σας βοηθά να δείτε αγαπημένα πρόσωπα το Σαββατοκύριακο. Ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει. Σημαντικές πληροφορίες προκύπτουν που θα σταθεροποιήσουν τα σχέδιά σας.

Τοξότης: Ενώ με τον Δία περιμένατε τα καλύτερα, οι όψεις ακόμα δεν τον έχουν αφήσει να δώσει. Η Αφροδίτη, ωστόσο, σας κάνει γοητευτικούς. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας φορτίσει. Η έκλειψη αυτή, της Δευτέρας, λειτουργεί σαν μια καλή και σημαντική νέα αρχή.

Αιγόκερως: Στο μάτι του κυκλώνα πάλι, όχι εσείς του Δεκεμβρίου. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει σημαντικό οικογενειακό θέμα. Να είστε ήρεμοι αυτό τον καιρό. Προσοχή πως χειρίζεστε τον λόγο, μην τα λέτε έξω απ’τα δόντια. Αν αποφύγετε μια συζήτηση με πρόσωπα κύρους θα γλιτώσετε μια σκληρή απάντηση.

Υδροχόος: Εσείς σα να μην καταλαβαίνετε τίποτα. Όλοι οι πλανήτες είναι στο προηγούμενο ζώδιο και όσα νιώθετε τα κρατάτε κρυφά. Συζητήσεις προετοιμάζετε. Θέματα εργασίας επίσης τα προετοιμάζετε. Η έκλειψη της Δευτέρας σας επηρεάζει και φέρνει άγχος για τα θέματα της καθημερινότητας αλλά και εκνευρισμό. Καλό Σαββατοκύριακο για να στρώσετε τα πράγματα. Ο Δίας εξακολουθεί να βοηθά τα σχέδιά σας.

Ιχθείς: Θέματα που συζητάτε σε συλλογική δουλειά βαίνουν θετικά. Κοινωνικά μην κάνετε υπερβολές. Η έκλειψη δε σας επηρεάζει άμεσα. Προσοχή μην εμπλέξετε τα οικονομικά με τη συλλογική δουλειά και γίνει μπέρδεμα.