Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η εβδομάδα ξεκινά πιο βατά και ήρεμα με τη Σελήνη στον Ταύρο, με ένα πνεύμα πρακτικότητας.

Στην πορεία, όμως, τα πράγματα γίνονται πιο έντονα. Έχουμε την τελευταία συνάντηση Άρη και Ουρανού στον Κριό. Θα κάνουν να ξανασυναντηθούν 80 χρόνια αυτοί οι πλανήτες. Είναι μια εκρηκτική όψη. Θέλει προσοχή όλοι οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των ζωδίων σας.

Κριός: Ένα διάστημα που είχε ξεκινήσει από τον Ιανουάριο και είχε κόπωση, ένταση και στρες τώρα ολοκληρώνεται. Τα πράγματα από 14/2 και μετά καλμάρουν. Η καθημερινότητα και οι έντονοι ρυθμοί της πέφτουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εσείς των τελευταίων ημερών σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Ταύρος: Είναι μια εβδομάδα που ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και την Πέμπτη έρχεται να προστεθεί ο Άρης. Θα σας κάνει πιο δυναμικούς, θα σας δώσει ενέργεια, βοηθά όταν θέλετε ενέργεια και θάρρος για να κάνετε κάτι. Από την άλλη, ο Άρης προκαλεί και νεύρα αλλά και γινόμαστε πιο ευάλωτοι σε θέματα υγείας.

Δίδυμος: Η εβδομάδα προσφέρεται για να τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης προκύπτουν τώρα. Ξεκινήστε άσκηση και διατροφή. Το πρακτικό πνεύμα πρέπει να το έχετε και στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και των ακινήτων. Ψαχτείτε σε δουλειά και καριέρα.

Καρκίνος: Από το ξεκίνημα της χρονιάς, τα πράγματα ήταν απαιτητικά και έντονα. Τα επαγγελματικά σας και το μέλλον σας, σας απασχολούν πολύ. Η όψη Άρη Ουρανού την Τετάρτη που επηρεάζει νωρίτερα, έχει κάτι έντονο σε ό,τι αφορά το νευρικό μας σύστημα. Μας δημιουργείται περισσότερο ανησυχία και εκνευρισμός. Μετά τις 14/2 φεύγει ο Άρης από τον Κριό και μπαίνει στον Ταύρο, ένα πιο φιλικό ζώδιο για σας, άρα θα καλμάρετε και θα δώσετε έμφαση σε πράγματα που σας κάνουν πιο χαρούμενους.

Λέων: Ξεκινά τώρα μια περίοδος που θα είναι πραγματικά έντονη και εκτείνεται μέχρι το τέλος Μαρτίου. Ο Άρης τώρα μπαίνει στο κομμάτι της καριέρας αλλά και στα θέματα οικογένειας και σπιτιού. Υποχρεούστε να δουλέψετε περισσότερο τώρα. Είναι, επίσης, και μια πιο ανήσυχη περίοδος τώρα. Είναι μια παραγωγική περίοδος απλά θέλει προσοχή στα νεύρα σας.

Παρθένος: Ξεκινά μια πιο ήρεμη περίοδος για σας που θα σας επιτρέψει να αισιοδοξήσετε και να είστε πιο αποτελεσματικοί. Θα μπει και ο Άρης σε ένα ζώδιο της γης. Από την Πέμπτη και μετά, τα πράγματα είναι πολύ πιο άνετα και θετικά για σας. Σπουδές, σεμινάρια και επιμόρφωση τώρα ευνοούνται.

Ζυγός: Ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων που σταματά η πολλή πίεση. Ειδικά από την Πέμπτη και μετά. Προσοχή με την όψη Άρη Ουρανού σε απρόβλεπτες καταστάσεις και εξτρίμ νεύρα. Θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα τώρα, κυρίως με τα οικονομικά. Είναι μια περίοδος που υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα δουλειάς. Θα μπείτε σε συζητήσεις για νέα πράγματα. Τα ερωτικά δεν είναι και στην καλύτερή τους, μάλλον στάσιμα θα λέγαμε.

Σκορπιός: Τώρα θα αρχίσει αν πιέζει η όλη φάση. Περισσότερη κινητικότητα στις σχέσεις, στις συνεργασίες. Νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα ερωτικά σας. Ξεκινά μια απαιτητική περίοδος για σας μέχρι 31 Μαρτίου.

Τοξότης: Ουδέτεροι εσείς απέναντι σε αυτές τις όψεις. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα πράγματα με τον τρόπο σας χωρίς αρνητικές επεμβάσεις της τύχης. Οργανωθείτε λίγο παραπάνω στα θέματα δουλειάς. Οργανωθείτε επίσης στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Δείτε τι χρειάζεται να κάνετε για να ενισχύσετε λίγο παραπάνω τον οργανισμό σας.

Αιγόκερως: Τα μεγάλα ζόρια στις 14/2 σταματάνε. Δε φεύγουν Κρόνος και Πλούτωνας απλά πλέον δεν πυροδοτούνται απ΄τον Άρη. Μετά αρχίζουν όλα να μπαίνουν σε τάξη και ηρεμία. Οι γεννημένοι μετά τις 17/1 προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σχέσεων. Μετά τις 14/2 όλοι οι Αιγόκεροι θα εστιάσετε περισσότερο σε προσωπικές σχέσεις, παιδιά, δημιουργία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ειδικά μετά τις 14/2, κάτι παραπάνω θα δώσει και στα ερωτικά.

Υδροχόος: Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, αρχίζουν τα πράγματα και στριμώχνουν. Ο Άρης μπαίνει στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι, την οικογένεια. Θα συζητήσετε ή θα πρέπει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για οικογενειακά θέματα. Κληρονομικά θέματα προκύπτουν. Πιο εντατική περίοδος για σας τώρα.

Ιχθείς: Είναι μια περίοδος που το μυαλό θα πιεστεί περισσότερο για να λειτουργήσει. Έχετε να δείτε και να ξαναδείτε ιδέες, προτάσεις και συζητήσεις. Έντονη περίοδος και στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις. Μετά τις 14/2 τα πράγματα θα είναι λίγο πιο άνετα. Ο Άρης στον Ταύρο θα βοηθήσει αρκετά.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.