Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις της αστρολόγου

Η εβδομάδα ξεκινά με μια αντιφατική ημέρα που, ωστόσο, η όψη της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Άρη φτιάχνει την έναρξη της εβδομάδας. Μια όψη, όμως, που φέρνει υπερβολές σε έρωτα και χρήμα.

Γενικά αυτή η εβδομάδα είναι καλύτερη από την επόμενη οπότε εκμεταλλευτείτε την.

Η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο οπότε θέματα οικογένειας θα μπουν μπροστά και θα λυθούν.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό»:

Κριός: Θέματα που είχαν καθυστερήσει ή σας είχαν απογοητεύσει, τώρα παίρνουν μπρος με τον Ερμή που γίνεται ορθόδρομος. Προσοχή σε κρυολογήματα και προσοχή στις επαγγελματικές εντάσεις. Με τη Νέα Σελήνη νιώθετε πως θέλετε να κάνετε αλλαγές.

Ταύρος: Η Σελήνη τη Δευτέρα είναι στο ζώδιό σας και γενικά αυτό το διάστημα έχετε στο πλευρό σας την Αφροδίτη που βοηθά πολύ. Παρασκήνιο υπάρχει και πρέπει να το προσέξετε. Ρυθμίστε τώρα τα σημαντικά και μην τ ααφήνετε με αργότερα.

Δίδυμος: Πολλές ενέργειες με φίλους. Πράγματα του παρασκηνίου θα σας βοηθήσουν. Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να είναι ευχάριστο παρά τη δυσκολία και την κούραση.

Καρκίνος: Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί αυτό το διάστημα και η συλλογική δουλειά εξελίσσεται. Μια πολύ σημαντική αλλαγή έρχεται για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή.

Λέων: Κάτι απρόσμενο σημαίνει αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες. Διαδικαστικά θέματα τώρα θα λυθούν επιτέλους. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη.

Παρθένος: Έντονες επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Πολύ καλή φάση αυτή που διανύετε. Είστε δυναμικοί και δραστήριοι παρά τα εμπόδια.

Ζυγός: Τώρα που γίνεται ανάδρομος ο Κρόνος επανέρχεται ένα οικογενειακό θέμα στο προσκήνιο και πρέπει να προσέχετε. Θέματα που απασχολούν την ακίνητη περιουσία σας βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια. Προσοχή στην οδήγηση και στο χειρισμό του λόγου.

Σκορπιός: Με τη Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας φαίνεται πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες βελτιώνονται παρά το ότι είστε αιχμηροί και λέτε λόγια που «καίνε». Αλλαγές έρχονται στο χώρο της δουλειάς.

Τοξότης: Μια πολύ καλή εβδομάδα για σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα κάνετε μια πολύ σημαντική αλλαγή. Στο χώρο της δουλειάς έρχονται εξελίξεις.

Αιγόκερως: Βρίσκεστε σε μια αντιφατική φάση. Οι των πρώτων ημερών συζητάτε για οικογενειακά θέματα που λύνονται δύσκολα. Αυτοί του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι τυχεροί στα συναισθηματικά ενώ οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα έχουν οικογενειακές αλλαγές.

Υδροχόος: Αλλαγές έρχονται στα σχέδιά σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας προωθούνται ενώ θα υπάρξει και οικογενειακό παρασκήνιο. Θα νιώσετε διαισθητικά έναν δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε στα επαγγελματικά σας χωρίς υπερβολές.

Ιχθύς: Θα έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή στα οικονομικά σας που ωστόσο προωθούνται.