Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

11-17 Ιουνίου 2018

Γεμάτη -αστρολογικά- εβδομάδα.

Έχει μια νέα Σελήνη ενώ σήμερα η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ό,τι ξεκινήσουμε θα έχει διάρκεια. Μεθαύριο, την Τετάρτη, έχουμε νέα Σελήνη στους Διδύμους. Προσπαθήστε να σταματήσετε κακές συνήθειες τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή. Μετά η Αφροδίτη θα περάσει και στον Λέοντα και θα μας κάνει να χαρούμε και να διασκεδάσουμε. Αρχικά, όμως, συγκρούεται και μπορείτε να φέρει χωρισμούς και λήξη σε συνεργασίες.

Κριός: Δευτέρα καλή μέρα για να προωθήσετε οικονομικά. Θα δείτε και φίλους που είναι κοντά σας και θα σας βοηθήσουν. Στα οικογενειακά ίσως γίνουν έξοδα που σας απασχολούν.

Ταύρος: Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, να ξέρετε ότι η Πέμπτη θα είναι μια καθοριστική μέρα. Η Δευτέρα πολύ καλή μέρα για νέα ξεκινήματα. Οι των τελευταίων ημερών είστε ωφελημένοι και θα κάνετε ταξίδια αλλά και νέες γνωριμίες. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Δίδυμοι: Μυστικές επαφές και συμφωνίες για την αρχή της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη θα φέρει δράση. Μεθαύριο, Τετάρτη, θα έχετε μια σημαντική συνάντηση και είδηση. Προσπαθήστε τώρα να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις.

Καρκίνος: Η Δευτέρα ξεκινά με φίλους που σας βοηθούν. Την Τετάρτη έρχεται απρόβλεπτη συνάντηση και επαφή. Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα που ακόμα δεν πρέπει να την ανακοινώσετε. Μυστικές επαφές έρχονται.

Λέων: Υπάρχουν εξελίξεις. Ο Ουρανός παραμένει στο ζώδιό σας. Την Πέμπτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Την Τετάρτη με τη νέα Σελήνη θα δείτε φίλους και θα προωθήσετε σχέδια. Προσοχή στις εντάσεις.

Παρθένος: Εσείς των πρώτων ημερών αποκλείεται να έρθει η Τρίτη και η Τετάρτη και να μην έχετε καλές ειδήσεις και αλλαγές. Επαγγελματικά θέματα θα προσπαθήσετε αρκεί να προσέχετε. Η νέα θέση της Αφροδίτη αφορά μυστικές σχέσεις και συνεργασίες για σας.

Ζυγός: Η νέα Σελήνη είναι εξαιρετική για σας. Μπορείτε να κάνετε νέα ανοίγματα. Την Πέμπτη αποφύγετε μία συζήτηση με φίλους ή που έχουν σχέση με οικονομικά. Γενικά είναι μέρες δράσης για σας.

Σκορπιός: Τη Δευτέρα θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Η νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης: Η νέα Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιό σας και είναι καλή για σας. Σας θυμίζει να ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τους ανθρώπους σας. Ένας καλός μήνας για σας με την Αφροδίτη στον Λέοντα την Πέμπτη ξεκινά.

Αιγόκερως: Η νέα Σελήνη αφορά την εργασία σας. Κάτι νέο ξεκινάτε. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, θα είστε περίεργα αυτή την εβδομάδα. Τα έξοδα τρέχουν και πρέπει να προσέχετε.

Υδροχόος: Η νέα Σελήνη λέει νέα ξεκινήματα για σας σε κάθε τομέα. Την Πέμπτη προσοχή σε καταστάσεις που μπορεί να σας ταράξουν τη σταθερότητα.

Ιχθείς: Δευτέρα με Τετάρτη έρχονται σημαντικές ειδήσεις. Η νέα Σελήνη λέει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία αλλά και την οικογένειά σας. Η Πέμπτη δεν είναι καλή μέρα για συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα.

***από τη στήλη της Λίτσας Πατέρα στο «Πρωινό»