Ζώδια Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου αναλύει τον νέο μήνα και τελευταίο της χρονιάς.

Είναι μήνας αντιθέσεων ο Δεκέμβρης αλλά φέρνει και ευχάριστα.

Ο Δίας αλλάζει ζώδιο σήμερα, πάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω.

Δεύτερο κομβικό σημείο είναι η Πανσέληνος που συμπίπτει με την όψη Αφροδίτης Κρόνου, στα μέσα του μήνα, και φέρνει ένταση σε ερωτικά και οικονομικά.

Έχουμε και έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου.

Κριός: Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης, είναι και θα είναι σε ένα κομμάτι που αφορά τα οικονομικά. Άρα το ψάξιμο εκεί εξακολουθεί. Ψάχνετε να βρείτε λύσεις και πώς θα ενισχύσετε τα εισοδήματά σας. Δε σταματά και το βαθύτερο ψάξιμο στην ψυχολογία σας. Νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας τώρα.

Ταύρος: Ο Δεκέμβρης είναι ένας έντονος μήνας. Ο Άρης είναι απέναντί σας. Σε επίπεδο σχέσεων και προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν πολλές στιγμές με ανεβασμένους τόνους. Είναι ένας απαιτητικός μήνας. Διευκολύνεστε τώρα σε οικονομικά και ερωτικές σχέσεις. Τα ταξίδια ευνοούνται.

Δίδυμος: Θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης είναι τώρα σε προτεραιότητα. Το σημείο που θέλει προσοχή είναι στις 12 Δεκεμβρίου πάνω κάτω. Εκεί έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιό σας που συμβαίνει μεταξύ απαιτητικών όψεων Αφροδίτης Κρόνου. Προσοχή για να μην έχετε δυσάρεστες εξελίξεις.

Καρκίνος: Ο Δεκέμβρης είναι μήνας αντιθέσεων. Για σας ευνοούνται οι νέες συνεργασίες. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και βοηθούν σε επαγγελματικό ή ακόμα και ερωτικό επίπεδο. Μια συμβίωση ή μια επισημοποίηση μπορεί να ‘ρθει τώρα. Προσοχή γύρω στις 12 Δεκέμβρη υγεία, φυσική κατάσταση και παρασκήνιο.

Λέων: Εξαιρετικά βοηθητικός ο Δεκέμβρης, κυρίως στα επαγγελματικά. Νέα δεδομένα μπορεί να έρθουν στην εργασία σας. Μια νέα κατάσταση στα επαγγελματικά μπορεί να έρθει τώρα. Η προβολή της δουλειάς σας ευνοείται τώρα. Στα προσωπικά, ανοίγει το πράγμα τις γιορτές, μετά τις 20 Δεκεμβρίου.

Παρθένος: Ο Δεκέμβρης είναι ένας ήπιος και γλυκός μήνας με εξαίρεση τις μέρες γύρω στις 12 Δεκεμβρίου. Μη βάλετε σημαντικά και δύσκολα πράγματα για τότε. Αναστάτωση σε θέματα καριέρας και σπιτιού μπορεί να έρθουν τότε.

Ζυγός: Η έμφαση στα οικονομικά συνεχίζεται. Γενικά τα οικονομικά είναι σε έμφαση και στο κομμάτι των εσόδων. Πιέζετε λίγο παραπάνω για να έρθουν χρήματα και να υπάρξει ισορροπία με τα έξοδα. Τα ερωτικά σας θα βοηθηθούν πολύ από την Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 20 Δεκεμβρίου.

Σκορπιός: Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας και αυτό φέρνει διακυμάνσεις στην ψυχολογία σας. Κοιτάξτε όσο μπορείτε να είστε ψύχραιμοι με τα θετικά και τα αρνητικά. Γύρω στις 12 του μήνα να είστε προσεκτικοί είτε σε μια ερωτική κατάσταση ή στα οικονομικά. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

Τοξότης: Πιο θετικός στα οικονομικά σας ο μήνας αυτός. Δεν είναι ξέγνοιαστος ούτε ξεκούραστος. Μετά τις 20 του μήνα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, φτιάχνει το κέφι σας. Προσοχή την Πανσέληνο στις 12 του μήνα γιατί θα υπάρξει ένταση. Προσοχή στην υγεία σας.

Αιγόκερως: Ο Δίας ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιό σας για τον επόμενο χρόνο. Θα σας κάνει πιο αισιόδοξους, θα δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Δεν παύει να είναι και ο πλανήτης της τύχης άρα κάποιοι από σας μπορείτε να έχετε περισσότερη τύχη. Ο Δεκέμβρης δίνει έμφαση στη συλλογική δουλειά. Ενώνετε τις δυνάμεις σας με άλλους για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υδροχόος: Η καριέρα και η νέα κατεύθυνση της ζωής σας σας απασχολούν περισσότερο. Αν νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος, θα φύγει στις 20 του μήνα με την Αφροδίτη που περνά στο ζώδιό σας, φτιάχνει το κέφι σας και νιώθετε περισσότερο τη διάθεση των ημερών. Βάλτε ως προτεραιότητα τα επαγγελματικά και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς: Ο Δεκέμβρης είναι ένας ήπιος μήνας για σας, με εξαίρεση τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ένταση σε δουλειά και οικογένεια. Ευνοούνται τα ταξίδια και τα σχέδια για το επόμενο διάστημα.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.