Ζώδια 2023: «Δύσκολο το νέο έτος» προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας χρονιάς

Τις δικές του αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 κάνει ο Κώστας Λεφάκης. Με τη νέα χρονιά να βρίσκεται προ των πυλών ο αστρολόγος προειδοποιεί για όλα όσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ζώδια τον πρώτο μήνα του 2023.

Ποια είναι τα ζώδια που θα γεμίσουν οι τσέπες τους με χρήματα; Πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά και οικονομικά κάθε ζωδίου; Μπορεί το 2022 να μην ήταν εύκολο για πολλά ζώδια, τι όμως επιφυλάσσει το νέο έτος; Δείτε αναλυτικά εδώ:

Κριός
Μετά τις δυσκολίες του 2022 και τις αλλαγές που άρχισαν να γίνονται στη ζωή σας, πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν ένα καινούργιο ξεκίνημα επαγγελματικό ή αισθηματικό. Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τις περισσότερες χαρές στον έρωτα και όλα φαίνονται να μπορούν να διορθωθούν και να νοιώσετε «γεμάτοι συναισθηματικά.

Ταύρος
Το 2023 είναι χρονιά δύσκολη αλλά γόνιμη. Μην το ξεχνάτε αυτό όταν οι αντιξοότητες σας κουράζουν. Θα τολμήσετε τις αλλαγές που φοβηθήκατε όλα αυτά τα χρόνια και από την αρχή της νέας χρονιάς θα διαπιστώσετε ότι μέχρι τώρα οι φόβοι σας ήταν αβάσιμοι. Θα εκθέσετε απόψεις, θα πάρετε αποφάσεις, θα κάνετε έντονη ερωτική ζωή για ένα διάστημα αλλά θα έρθετε και στο δίλημμα για την συνέχιση ενός τρόπου ζωής ή όχι. Πάντως είτε κερδίσετε με επανάσταση είτε με αποδοχή, πρέπει να μάθετε να χαίρεστε ότι έχετε και να μην καταπιέζετε το σύντροφο σας με τα άγχη σας.

Δίδυμοι
Η καινούρια χρονιά έρχεται φέρνοντας πολλή δουλειά, ευθύνες, κούραση, πολλά σχέδια και προοπτικές αλλά και πολλές προσδοκίες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι για τους περισσότερους από εσάς, ανοίγεται τώρα ένας δρόμος για τις επιδιώξεις σας και ότι θα πρέπει να φροντίσετε να είστε προετοιμασμένοι για την κούραση που σας περιμένει αλλά και «ξεκαθαρισμένοι» για το τι πραγματικά θέλετε. Είναι καιρός να ξεπεράσετε τις πεισματικές αδιαλλαξίες και να δείτε καθαρά τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς. Επιδιώξτε νέους κοινωνικούς ή πνευματικούς στόχους και προσέξτε τους ανταγωνισμούς και τις   επιβουλές. Αισθηματικά  να είστε σαφείς και ουσιαστικοί.

Καρκίνος
Ουσιαστικές αλλαγές γίνονται στη ζωή σας και μέσα σας και προετοιμάζετε μία γενική αναδιοργάνωση βασισμένη στη πείρα του παρελθόντος. Όμως κάθε μεταβατική κατάσταση έχει δυσκολίες. Αν μιλάμε για μία καινούργια εποχή που ανατέλλει, τότε εσείς οι διορατικοί Καρκίνοι, είστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και να προωθήσετε τις αρχές που υποστηρίζετε στη ζωή Ανακατατάξεις στο σπίτι είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Αισθηματικά μην πιέζετε καταστάσεις και μη ζητάτε άμεση ικανοποίηση, καθώς η περίοδος έχει μεγάλη δόση αβεβαιότητας. Οι μακρόχρονες σχέσεις και ο γάμος θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κάποιες ενοχλητικές δυσκολίες.

Διάβασε περισσότερες προβλέψεις εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed