Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μια περίεργη όψη. Η Αφροδίτη συμβολίζει σχέσεις, ερωτικά και οικονομικά άρα τώρα αυτή η επαφή με τον πλανήτη της ψευδαίσθησης δεν διευκολύνει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Δεν είναι καλή μέρα για αποφάσεις.

Κριός: Η λογική λέει ότι πρέπει κάτι να το δείτε αλλιώς τώρα αλλά το συναίσθημα και η συνήθεια λέει το αντίθετο. Είστε σε μια μάχη με τον εαυτό σας τώρα.

Ταύρος: Κάποιοι άνθρωποι σήμερα προσπαθούν να σας θαμπώσουν και να σας κρύψουν αυτά που δε θέλουν να δείτε. Να είστε λίγο συγκρατημένοι σε πράγματα που μπορεί να πιστέψετε σήμερα.

Δίδυμοι: Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και έχετε έναν ενθουσιασμό για κάτι. Μια νέα γνωριμία ίσως, ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Ένα επαγγελματικό σχέδιο σας τραβάει την προσοχή επίσης. Προσπαθήστε να μην περνάτε τον ενθουσιασμό σας σε άλλους με πίεση.

Καρκίνος: Επειδή ως ζώδιο του νερού, προσπαθείτε να τα επεξεργαστείτε όλα. Μπαίνετε σε διαδικασία να υπεραναλύσετε τα πράγματα. Μην κάνετε σενάρια μόνοι σας τώρα.

Λέων: Προσέξτε πώς μεταφράζετε τις συμπεριφορές των άλλων. Μπορεί να κάνει κάτι ο άλλος καλό κι εσείς να το μεταφράζετε αρνητικά. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, επίσης.

Παρθένος: Είναι λίγο περίεργη μέρα στο να ξεχωρίσετε τι είναι αλήθεια και τι όχι. Η αλήθεια και το ψέμα μπερδεύονται γι’αυτό μην παίρνετε πολύ σοβαρά υπόψιν σας αυτό που ακούτε ή βλέπετε. Αφήστε τη μέρα αυτή να περάσει και δείτε αν υπάρχει κάτι αληθινό τις επόμενες.

Ζυγός: Αν θέλετε να μάθετε κάτι σήμερα, μπορείτε με τον τρόπο σας να περάσετε κάτω απ’την επιφάνεια των πραγμάτων και να ανακαλύψετε όσα θέλετε. Σας προσεγγίζουν με εξομολογητική διάθεση και πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία τώρα.

Σκορπιός: Υπάρχει μια τάση «παραμυθιάσματος» σήμερα με την όψη αυτή σε ερωτικά και οικονομικά. Μην υπερβάλλετε σήμερα σε συναίσθημα. Αφήστε το χάος να ξεκαθαρίσει μόνο του.

Τοξότης: Αυτή η Σελήνη είναι απέναντί σας και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τετράγωνο με Ποσειδώνα. Πολύ μπερδεμένες μέρες. Μη σας πιάνει μανία να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις σήμερα.

Αιγόκερως: Πρέπει να κερδίσετε λίγο χρόνο σήμερα για να σιγουρευτείτε κι εσείς για μια κατάσταση στη δουλειά ή στο φιλικό σας περιβάλλον. Δημιουργείται μια μπερδεμένη αίσθηση σήμερα σε κάθε είδους σχέση.

Υδροχόος: Μην αναμιγνύετε χρήματα και φίλους σήμερα. Βρείτε άλλο τρόπο να βοηθήσετε ή αν εσείς θέλατε βοήθεια, βρείτε κάτι άλλο να σας ενισχύσει, όχι τους φίλοι σας. Δεν είναι καλή μέρα να συζητήσετε και τα οικονομικά ενός συνεταιρισμού π.χ..

Ιχθείς: Σήμερα υπάρχει η τάση της αμφισβήτησης. Αμφισβητούν λίγο τη δουλειά σας και τις αποφάσεις σας. Μπορεί, επίσης, να πει κάτι απλό ο άλλος κι εσείς να το πάρετε σαν αμφισβήτηση.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.