Σελήνη στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου αναλύει κάθε ζώδιο και πώς αυτό επηρεάζεται από τη σημερινή Σελήνη στον Τοξότη. Πιο χαλαρή η σημερινή Σελήνη, έφυγε από τις κακοτοπιές του Άρη και του Ποσειδώνα. Είναι μια θετική και αποτελεσματική μέρα.

Κριός: Θετική μέρα για σας η σημερινή. Θέματα δουλειάς και σπουδών ευνοούνται. Τα οικονομικά είναι ένα θεματάκι που μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο. Αν σκέφτεστε ταξίδια τώρα είναι μια καλή περίοδος.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα έχει θετικά νέα στις οικονομικές δοσοληψίες. Ίσως μάθετε κάποιο τέτοιο νέο από τον σύντροφό σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι.

Δίδυμοι: Σημερινή μέρα πιο αγχωτική για σας και απαιτητική. Σας ζητούν πράγματα και βοήθεια οι γύρω σας. Βρείτε λίγο χρόνο για τις προσωπικές σχέσεις σας και όχι μόνο για δουλειά και κοινωνικές επαφές.

Καρκίνος: Σήμερα μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευχάριστα νέα. Θέματα δουλειάς και υγείας μπορεί τώρα να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Λέων: Πιο θετική η σημερινή μέρα και η Σελήνη βοηθά να είστε πιο αισιόδοξοι και παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρετε. Πρέπει να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα γιατί οι επόμενες θα είναι λίγο πιο ανατρεπτικές.

Παρθένος: Θέματα σπιτιού και οικογένειας φέρνουν ευχάριστα νέα. Βέβαια οι καλύτερες μέρες για σοβαρές συζητήσεις και δράσεις είναι οι επόμενες δύο.

Ζυγός: Σημερινή μέρα όλα γίνονται πιο εύκολα. Ευνοείστε σε θέματα επικοινωνίας αν και η μέρα είναι απαιτητική. Από αύριο τα πράγματα είναι πιο στριμωγμένα οπότε αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα ή αφήστε τα για Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός: Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο τώρα. Τα έξοδα είναι αρκετά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως είχατε πολλά έξοδα. Να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας.

Τοξότης: Λιγότερο πιεστική η σημερινή μέρα. Η Σελήνη ήταν στις ίδιες μοίρες με τον Άρη. Ίσως σας απασχολούσε και ένα θέμα υγείας.

Αιγόκερως: Σημερινή μέρα η Σελήνη επηρεάζει θέματα υγείας και επαγγελματικών. Όλα αυτά σε ένα πιο ψυχολογικό και κρυφό επίπεδο. Έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας κλείνουν περισσότερο. Είναι μια από τις μέρες που μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα γιατί μπαίνει και η Σελήνη στο ζώδιό σας τις επόμενες και τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα από τις άνετες και από αυτές που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε. Τώρα μπορείτε να πετύχετε στόχους σας, μικρούς ή μεγάλους. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα όσο περισσότερο μπορείτε.

Ιχθείς: Σημερινή μέρα είναι μια μέρα άγχους γιατί η Σελήνη είναι στο κομμάτι των επαγγελματικών. Συζητάτε αλλαγές ή παρεμβαίνετε για να βελτιώσετε θέματα δουλειάς και καριέρας. Σημερινή μέρα, όμως, είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και από αύριο καλύτερα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed