Σελήνη σε κόντρα με Κρόνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Είναι μια μέρα που θέλει διπλωματία, χάρη, ευγένεια και λογική για να κυλήσει κανονικά.

Κριός: Χρειάζεται λίγη αυτοπεποίθηση σήμερα. Υπάρχει μια συσσωρευμένη κούραση και θέλετε τώρα διακοπές. Τώρα δύσκολο βέβαια να ξεκουραστείτε. Μην έχετε πολλές προσδοκίες γιατί θα απογοητευτείτε. Βήμα βήμα.

Ταύρος: Σήμερα με τη Σελήνη στο Ζυγό που αφορά ισορροπία και «εμείς», είναι βοηθητικά τα πράγματα για σας. Θέλει διπλωματία η μέρα, ειδικά στον τρόπο που προσεγγίζετε επαγγελματικά θέματα.

Δίδυμος: Η Σελήνη στο Ζυγό είναι φιλική προς εσάς αλλά έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο άρα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να τα νιώθετε σαν εμπόδιο τα οικονομικά τώρα. Από 21 Ιουνίου χαλαρώνει αυτό.

Καρκίνος: Θέματα σπιτιού και ακινήτων είναι σε προτεραιότητα. Θέσεις, εργασίες, δουλειά, όλα αυτά σας στριμώχνουν ιδιαίτερα. Η σημερινή μέρα είναι κάπως κουραστική.

Λέων: Προσπαθήστε σήμερα να είστε πιο διαλλακτικοί. Προσπαθήστε να μπείτε και στη θέση των άλλων. Αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίσετε τη σημερινή μέρα. Η κόντρα σήμερα δε σας βγάζει πουθενά. Αφήστε τους να πιστεύουν ότι έχουν δίκιο.

Παρθένος: Δεν είναι μια χαλαρή εποχή για σας. Είναι από τις απαιτητικές μέρες και αυτή. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, δεν έχετε άλλη επιλογή.

Ζυγός: Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας άρα υπάρχει μια μεγαλύτερη ένταση και ένα άγχος για όσα έχετε να κάνετε. Υπάρχει και το τετράγωνο Σελήνης Κρόνου που δε σας αφήνει να κυλήσει η μέρα όπως θέλετε. Δεν έρχονται εύκολα τα πράγματα σήμερα. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις σήμερα.

Σκορπιός: Καλό είναι να βάλετε σε προτεραιότητα τα «θέλω» σας. Είναι μια απαιτητική μέρα στην επικοινωνία και τις σπουδές. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι σήμερα αλλά μην ανησυχείτε.

Τοξότης: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ηρεμία, διπλωματία και να είστε δεκτικοί για να πάει καλά η μέρα. Απλά μην πείτε ψέματα. Πείτε την αλήθεια με ωραίο τρόπο. Σημερινή μέρα έχει μια μεγαλύτερη πίεση.

Αιγόκερως: Η Σελήνη είναι στον τομέα των επαγγελματικών σας. Είναι μια μέρα με «πρέπει». Απαιτητική μέρα και πρέπει να φανείτε αντάξιοι των υποχρεώσεων. Κοιτάξτε σήμερα να είστε παραγωγικοί.

Υδροχόος: Ναι, υπάρχει αυτό το κλίμα που νιώθεις ότι ενδεχομένως εκεί που θες να κάνεις κάτι, υπάρχει ένα πρόβλημα, μια εναντίωση. Αυτά τα εμπόδια δε σημαίνει ότι πρέπει να σας αποθαρρύνουν από τις δράσεις σας και να αλλάξετε αποφάσεις. Μικρά εμπόδια σήμερα έρχονται αλλά θα τα ξεπεράσετε. Μπορεί να τα βάζετε κι εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας λόγω των αντιλήψεών σας.

Ιχθείς: Είναι μια μέρα που πρέπει να βάλετε σε σειρά τις προτεραιότητές σας. Περίεργες μέρες αυτές που, όμως, έχουν απαιτήσεις αυτές τώρα. Χρειάζεστε λίγη περισσότερη οργάνωση τώρα. Σήμερα πρέπει να είστε οργανωμένοι και προσεκτικοί στις λεπτομέρειες.

BONUS οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.