Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Όσα είπε η Σμάρω Σωτηράκη από τον ΑΝΤ1

Η επίδραση της έκλειψης συνεχίζεται αλλά σε σαφώς χαμηλότερη ένταση. Το Σαββατοκύριακο, όμως, φεύγει ο ανάδρομος Ερμής, ουσιαστικά γυρνάει σε ορθή πορεία.

Το Σαββατοκύριακο έχει και όψεις που φέρνουν ισορροπία. Ωστόσο, ο στάσιμος Ερμής φέρνει παρεξηγήσεις οπότε προσοχή μέχρι Τετάρτη.

Έχουμε και το τρίγωνο Δία και Ποσειδώνα την Κυριακή που ολοκληρώνεται. Αυτό το τρίγωνο λέει ότι η πίστη σώζει. Μας βάζει σε μια διαδικασία να δούμε τα πράγματα σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο και να καταλάβουμε ότι οι αξίες δεν είναι τα υλικά αγαθά.

Σάββατο και Κυριακή η Σελήνη θα είναι στον Τοξότη. Θα κάνει ένα ωραίο εξάγωνο και με την Αφροδίτη.

Κριός: Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο ξεσαλώματος. Εκδρομές, χαρές. Ακόμα κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, αξίζει να το κάνετε. Θα κάνετε όμορφες συζητήσεις, ίσως γνωρίσετε και μια ερωτική ευκαιρία.

Ταύρος: Ερωτικές εμπειρίες μέσα στο ΣΚ. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε τη σχέση σας. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Νέες γνωριμίες αναμένονται οι οποίες θα καθορίσουν τις εξελίξεις στο εξής. Γνωριμίες που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Θα σας πλαισιώσουν ερωτικά ή φιλικά. Μια νέα ιδέα θα σας συναρπάσει.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ταξίδι στην Άνδρο!

Καρκίνος: Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας. Οι όψεις που θα δημιουργηθούν είναι ενδιαφέρουσες. Τα ερωτικά μοτίβα θα πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας και θα της δίνουν χρώμα. Θα υπάρχουν πολλές χαρούμενες στιγμές. Οι αδέσμευτοι να βγείτε και κάτι καλό θα πετύχετε. Η δημιουργικότητά σας είναι στο φουλ.

Λέων: Το Σάββατο και η Κυριακή θα είναι μια ανάπαυλα για σας. Θα ξεκουραστείτε, θα ανταλλάξετε απόψεις και θα χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο. Οι αδέσμευτοι μπορεί να βρείτε και ένα ταίρι.

Παρθένος: Αυτός ο Δίας στον Σκορπιό σας πηγαίνει πολύ και είναι αποδεδειγμένο. Ακόμα και οι δύσκολοι πλανήτες τώρα θα σας δουν θετικά. Έρχονται αλλαγές σιγά σιγά και οι αποφάσεις σας δικαιώνονται. Προσοχή στην κυκλοθυμία σας.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ταξίδι στη Σκιάθο

Ζυγός: Ευχάριστες συναντήσεις αναμένονται. Νέες γνωριμίες έρχονται. Κάποιο άτομο του ευρύτερου περιβάλλοντός σας θα σας κάνει μια ωραία έκπληξη. Ένα νέο μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά. Το βράδυ του Σαββάτου υπάρχει πρόσφορο έδαφος για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες.

Σκορπιός: Αυτές τις μέρες ή θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή θα αναπροσαρμόσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Θα καταλάβετε που έχετε αφήσει ελεύθερο τον εαυτό σας για εκμετάλλευση και στεναχώρια. Τώρα θα επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας απέναντι στους άλλους και ο καθένας να ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σας δίνει προστασία.

Τοξότης: Αντιφατικές καταστάσεις αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Γεμάτοι κυκλοθυμία θα είστε. Τη μία πέφτετε και την άλλη ανεβαίνετε. Εστιάστε στα ερωτικά σας και αφήστε για λίγο τη δουλειά. Άλλωστε δε θα βρεθούν λύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το κολύμπι και η περιπέτεια είναι οι λύσεις για σας.

18 πράγματα που δεν ξέρεις για το ZARA

Αιγόκερως: Φίλοι θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να διασκεδάσετε. Θα βρείτε τη χαρά μέσα σε ευρύτερη κοινωνικοποίηση. Την Κυριακή θα ταραχτείτε από κάτι που θα σας αγχώσει. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ να τα αξιοποιήσετε γιατί θα είναι στο πλευρό σας.

Υδροχόος: Ακόμα κι αν δεν σας βγει, θα εκφράσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Αξίζει τον κόπο να το κάνετε ακόμα κι αν δεν σας βγαίνει αυτόματα. Παίξτε, γλεντήστε. Μην περιορίζεστε, απελευθερωθείτε. Μετά τις τόσες εκλείψεις, τώρα χρειάζεστε παιχνίδισμα. Θα επανασυνδεθείτε με φίλους και θα δημιουργήσετε νέες φιλίες.

Ιχθείς: Φαίνεται ότι η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι φουλ στη διασκέδαση. Μην μείνετε μέσα, βγείτε. Αυτό το ΣΚ θέλει έξοδο για σας, πρέπει να εκτονωθείτε. Πρέπει να αλλάξετε παραστάσεις. Οι δεσμευμένοι θα γνωρίσετε τώρα τους γονείς και τις οικογένειες του συντρόφου σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη:

Άκης Πετρετζίκης: Η νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του